Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли 33-ки с шарката на Кайман?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Има ли 33-ки с шарката на Кайман?

RYSIA69, те Тойотите не се чупят бе...
    Това са 285/75/16 и са 84 см високи.
    До сега няма счупено. Утре ще ги премеря без джантите специално за спорта. По леки са от всичко което съм виждал до сега. Шумни са но са много меки за каране.

Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

RYSIA69, те Тойотите не се чупят бе...
      Това са 285/75/16 и са 84 см високи.
      До сега няма счупено. Утре ще ги премеря без джантите специално за спорта. По леки са от всичко което съм виждал до сега. Шумни са но са много меки за каране.

Премери ли ги?Каква марка са?Регенерат ли са?И най-важното от къде можем да си ги купим?

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
        235/85/16 и 265/75/16 са горе долу един и същ размер за различни нужди,различни категории са,но като цяло и двете са малко под 32",след регенериране може и да достигнат 32",най кратко казано 235/85/16 е по доброто решение за нашите нужди и се качва на джанта от 6 до 6,5 инча широчина за оптимална работа по инструкция,а 265/75/16 се монтира на 7,5-8" джанта,и намира приложение повече на асвалта,за сняг,мокри очастъци........има изключения разбира се,в БГ и от каручка колело може да закачим,кво да се съобразяваме с съвета на производителите
        Дифа задния,по принцип е нещо много здраво,особенно на Тойота,ама не издържа на дрифтове явно с 33",отначало почна да вие,аз помислих че е лагер и докато локализирам проблема и счупих зъбите на короната и пинйона.
        Колега ,трябва да ти покажа как Патрола се върти у точка на асфалт с 265/75/16(Инса Турбо)-без малко 33-ки.
        0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от stiv0702 Преглед на мнение
          Премери ли ги?Каква марка са?Регенерат ли са?И най-важното от къде можем да си ги купим?
          28.5кг. без джанта. Регенерат Инса Турбо. Гумите са 84 см. напомпани. В момента не знам дали може да се намерят.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

аз също карам с инса турбо изключително лека гума тежи 34 с джантата и съм много доволен,
            Д-р Марин–Dentist
            Wrangler:4.0L :))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X