Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли 33-ки с шарката на Кайман?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли 33-ки с шарката на Кайман?

Въпроса ми е има ли 33-ки с шарката на Малатеста "Кайман"?Видях че има на Федима ама 35-ци????

До: Има ли 33-ки с шарката на Кайман?

Никой ли неще да пише???

Коментар

А с какъв размер джанти? Защото размерите тогава са различни.
      Освен обозначените по този начин: 33X12.50R15 (за 15" джанти), има и други - в метрични мерки.
      Ето малко такива размери, равняващи се на 33" диаметър на гумата:
      LT315/70R15
      LT305/70R16
      LT285/75R16
      LT375/55R16
      LT305/65R17
      LT285/70R17
      LT325/60R18
      LT375/50R18
      LT295/65R18
      LT325/50R20
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

За 15-ки става въпрос.В сайтовете за гуми регенерат(Малатеста,Федима,Инса) не можах да открия,примерно 33/12.5R15 или еквивалента им в другите оразмерявания.Не е проблем да мина и на 16-ки,така и така ще трябва да купувам джанти,обаче искам да разбера дали има 15-ки с тази шарка на този размер?!

Коментар

Предъвкана тема пак,няма регенерати на 33 инча,а и да има ще са много тежки,решението е Silverstone MT-117
          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
            Предъвкана тема пак,няма регенерати на 33 инча,а и да има ще са много тежки,решението е Silverstone MT-117
            Бела, на 16-ки има колко искаш. 32-ки са ама реално са 33-ки.

Коментар

А така.Мерси ,колеги,че се включихте.Темата може да е предъфквана много,ама нали знаеш,толкова много теми,че трябва да се ровиш с часове,а пустото време все не стига!!!Та 33-ките сигурно са тежки,ама има и 35-ци регенерат!!!

Коментар

Знам че могат да се направят регенерати на всякакъв размер,но серийно по каталог не ги предлагат,имах намерение да направя представителство преди за внос от Италя на регенерати, в Италия преди като търсех не намерих,искаха ми основи да ми направят в "Malatesta",проверих и в "Marangoni" и от там ме отрязаха,после в "Мoza i Roska" казаха че най големия им размер е 235/85/16, излиза точно 32" и наложен до една 33" на Гудрич примерно си малее доста,между другото манията за големи гуми понякога не води към добро,макар че наистина автомобила предобива качества,не всеки джип може да си позволи да сложи повече от обявената по горе 32",камоли тежък регенерат,аз с 33-то току що счупих и задния диференциал на ТЛК-то,като се има напредвид че съм с бавните цели мостове от 2LT на 3 литровия 1KZ-T
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Колега,сега погледнах тези "Силвърстоун"!Много съм ти благодарен,тази марка не я знаех.Ще разгледам сайта по-обстойно и ще реша какво да правя.Мерси.

Коментар

Знам...
                    265/75/16 на регенерата излиза към 33". Отделно Голди беше показвал "Инса", видимо по голяма от същия размер на "Малатеста".
                    Пиши какво и как го счупи, че стана интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                      265/75/16 на регенерата излиза към 33". Отделно Голди беше показвал "Инса", видимо по голяма от същия размер на "Малатеста".
                      Пиши какво и как го счупи, че стана интересно.
                      235/85/16 и 265/75/16 са горе долу един и същ размер за различни нужди,различни категории са,но като цяло и двете са малко под 32",след регенериране може и да достигнат 32",най кратко казано 235/85/16 е по доброто решение за нашите нужди и се качва на джанта от 6 до 6,5 инча широчина за оптимална работа по инструкция,а 265/75/16 се монтира на 7,5-8" джанта,и намира приложение повече на асвалта,за сняг,мокри очастъци........има изключения разбира се,в БГ и от каручка колело може да закачим,кво да се съобразяваме с съвета на производителите
                      Дифа задния,по принцип е нещо много здраво,особенно на Тойота,ама не издържа на дрифтове явно с 33",отначало почна да вие,аз помислих че е лагер и докато локализирам проблема и счупих зъбите на короната и пинйона.

Коментар

...
                        Дифа задния,по принцип е нещо много здраво,особенно на Тойота,ама не издържа на дрифтове явно с 33",отначало почна да вие,аз помислих че е лагер и докато локализирам проблема и счупих зъбите на короната и пинйона.
                        Пусни отделна тема. Мисля че има много хора, които могат да кажат много по въпроса. Ще е полезно.

Коментар

Едното,винаги води до второто!Сега от къде да ги намеря тези Силвърстоун 117 екстрийм?Четох,четох и нищо не намерих,сигурно в мен е причината ,но след двучасово търсене без резултат се отказвам.Ако някой се смили над мен нека пише.Иначе търся 33/10.5/15.На Патрол ще ги слагам.

Коментар

Първоначално публикуван от stiv0702 Преглед на мнение
                            ...
                            Сега от къде да ги намеря тези Силвърстоун 117 екстрийм?Четох,четох и нищо не намерих,сигурно в мен е причината ,но след двучасово търсене без резултат се отказвам...
                            Не е в теб причината.
                            Вероятностите са две - или са много дифицитни, или са се оказали голямо дърво.
                            Търси Голди в търговския раздел и ще те зарине с гуми.

Коментар

235/85/16 и 265/75/16 са горе долу един и същ размер за различни нужди,различни категории са,но като цяло и двете са малко под 32",след регенериране може и да достигнат 32",най кратко казано 235/85/16 е по доброто решение за нашите нужди и се качва на джанта от 6 до 6,5 инча широчина за оптимална работа по инструкция,а 265/75/16 се монтира на 7,5-8" джанта,и намира приложение повече на асвалта,за сняг,мокри очастъци........има изключения разбира се,в БГ и от каручка колело може да закачим,кво да се съобразяваме с съвета на производителите
                              Имах подобен проблем с една Тойота HI LUX,само че с предния диф,само как я обухме с 33ки и прови и след 50км счупи короната и пиньона.Само че като го отворих няколко зъба от короната и един от пиньона са си били строшени много преди това,и просто им е дошло в повече нопрежението.Джипката беше Английска а техните агрегати са отварани доста,навсякъде виси червен силикон.Поздрави!!!
                              СВОБОДАТА Е В ГОРАТА !!!

0878209603 0885665118 Качето русия

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X