Обява

Свий
Няма добавени обяви.

летни гуми "асфалт и кал"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: летни гуми "асфалт и кал"

Смених зимни Мишелин Алпин 205 R 16 и сложих Малатеса Кобра същия размер.Направих си труда и премерих гумите кобрите са с 5кг по тежки мисля си дали няма да разбия нещо по окачването, разликата в теглото не е малка.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      И аз търсих миналото лято такива 2-ра ръка. За съжаление избора е малък и попадах на изгорели галоши само. Понапънах се и си взех нови, но все пак не на цената на Гудричите. Това е шарката

Несиметрична. По нея си ги харесах, а не по марката. Отвън са чисто асфалтови, а отвътре имат достатъчно ръбове за някаква кал. Хитрото е, че по-грубия грайфер, който прави шума при движение по асфалт остава под купето и са много тихи. Карам ги и през зимата, но то пък една зима беше - не мога да ги пробвам по сняг
      Колега би ли казал точно кой модел е тази гума, и каква е цената. Защото и на мен ми хареса и бих си взел такива, ако има моя размер - 265/70/16.

Коментар

Моето скромно мнение е ,че това е MAXXiS
        Прикачени файлове
        B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
          Моето скромно мнение е ,че това е MAXXiS
          Това все още нищо не ми говори(дали е марка или модел)!
          Иначе колкото повече ги гледам толкова повече стигам до извода, че трябва да ги имам!!! За моето каране ще са супер.
          Ама дайте инфо какви са, откъде са, колко са и има ли размери...

Коментар

Първоначално публикуван от cicovesko Преглед на мнение
            Това все още нищо не ми говори(дали е марка или модел)!
            Иначе колкото повече ги гледам толкова повече стигам до извода, че трябва да ги имам!!! За моето каране ще са супер.
            Ама дайте инфо какви са, откъде са, колко са и има ли размери...
            Марка ,естествено .Сега ще ти потърся и сайта .
            B+

Коментар

От тук
              http://www.supernova-m.com/index.php...mart&Itemid=27
              B+

Коментар

Не са Maxxis, това са Hankook Dynapro AT-A RF09. Eто един сайт за инфо:
                http://www.hankooktyre.com.au/v2/pro...ch=suv&id=1155
                Купих ги от една фирма май по бул. "Черни връх" беше. Ако те интересува ще я намеря
                А от гумите съм много доволен при положение че не ги ползвам за хард изпълнения, а те не са и за това. На асфалт просто съм залепнал.

Коментар

Гумите са извънземни, само че няма моя размер (265/70/16), за съжаление!!! Ако ги имаше определено щях да ги взема.......
                  Ако някой знае гуми с този размер и с подобна несиметрична шарка(за асфалат и лек офф-роуд, а и за през зимата) нека да каже.

Коментар

Гумите са извънземни, само че няма моя размер (265/70/16), за съжаление!!! Ако ги имаше определено щях да ги взема.......
                    Ако някой знае гуми с този размер и с подобна несиметрична шарка(за асфалат и лек офф-роуд, а и за през зимата) нека да каже.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=%E3%F3%EC%E8
                    79см диаметър Контактната повърхност е 21см. В момента са в Кърджали.

Коментар

265/70/16

Коментар

265/70/16
                        Извиняваи че не съм обърнал достатъчно внимание на подробностите.
                        75 фатално ли е. Един сантиметър са по високи на теория. На практика понякога дори са по ниски от 70.
                        Не случаино писах че 21см е широчината на протектора.
                        Последно редактирано от kinex; 20-05-07, 19:36.

Коментар

Разликата между твоя размер и 265/75R16 ще се изразява в 26.5 мм. по-голям диаметър на гумата. Това бърка ли те? Моя размер по документи е 215/80R15 а аз взех 235/75R15 именно заради по-големия диаметър. Това си е предимство в повечето случаи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X