Обява

Свий
Няма добавени обяви.

летни гуми "асфалт и кал"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• летни гуми "асфалт и кал"

съществуват ли летни гуми за "асфалт и кал" ??? знае ли някой?

и аз търся такива, така че ако има 4бр и за мен
    Последно редактирано от Peppy; 23-01-07, 17:29.
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнение
      съществуват ли летни гуми за "асфалт и кал" ??? знае ли някой?

Какво ще кажеш за едни свестни АТ гуми? BF Goodrich AT например?
      Ние не сме неутрални!

Коментар

здрасти V93, лятото пътя ми асфалт -черни пътища/респективно -кал май ще е 60/40

не знам какво да кажа за тия дето ме питаш, понеже нищо не разбирам от гуми , а и от повечето неща по джипа, и затова питам тук
        асфалт и кал имат ли някаква маркировка примерно А+М ???

Коментар

здрасти V93, лятото пътя ми асфалт -черни пътища/респективно -кал май ще е 60/40

не знам какво да кажа за тия дето ме питаш, понеже нищо не разбирам от гуми , а и от повечето неща по джипа, и затова питам тук
          асфалт и кал имат ли някаква маркировка примерно А+М ???
          Поне аз не знам да има такава маркировка Но АТ гуми (all terrain=за всякакви терени) ще ти свършат работа в повечето случаи, освен при сериозна кал.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Лятото в България калта в общия случай не е много на ниво. Така, че BFG-то може и да ти свърши работа.

Коментар

благодаря , разбрах в общи линии , а ако ги взема втора ръка? кое да гледам освен датата на производство и грайфера?

Коментар

благодаря , разбрах в общи линии , а ако ги взема втора ръка? кое да гледам освен датата на производство и грайфера?
                ЦЕНАТА
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

за четири Гудрич АТ 235/75 15 каква цена е добра за на старо?

Коментар

цената е по договаряне ако въобще намериш такива...
                    много трудно се намират.
                    LZ1RED

Коментар

ами зависи как ги намериш бе човек, според мен в диапазона м/у 300 и 400 лв би трябвало да намериш добри гуми
                      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от borko73
                        300/400 имаш предвид общо за 4етирите нали? става дума на старо
                        4-те
                        LZ1PER

Коментар

разбрах мерси за информацията на всички, за мен си е ценна

Коментар

И аз търсих миналото лято такива 2-ра ръка. За съжаление избора е малък и попадах на изгорели галоши само. Понапънах се и си взех нови, но все пак не на цената на Гудричите. Това е шарката

Несиметрична. По нея си ги харесах, а не по марката. Отвън са чисто асфалтови, а отвътре имат достатъчно ръбове за някаква кал. Хитрото е, че по-грубия грайфер, който прави шума при движение по асфалт остава под купето и са много тихи. Карам ги и през зимата, но то пък една зима беше - не мога да ги пробвам по сняг

Коментар

Аз предлагам много добри GENERAL 31х10.5х15 и 265х75х16 и търся 255х65х16

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X