съществуват ли летни гуми за "асфалт и кал" ??? знае ли някой?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
летни гуми "асфалт и кал"
Свий
X
-
Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнениесъществуват ли летни гуми за "асфалт и кал" ??? знае ли някой?
Какво ще кажеш за едни свестни АТ гуми? BF Goodrich AT например?Ние не сме неутрални!
Коментар
-
здрасти V93, лятото пътя ми асфалт -черни пътища/респективно -кал май ще е 60/40
не знам какво да кажа за тия дето ме питаш, понеже нищо не разбирам от гуми , а и от повечето неща по джипа, и затова питам тук
асфалт и кал имат ли някаква маркировка примерно А+М ???
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнениездрасти V93, лятото пътя ми асфалт -черни пътища/респективно -кал май ще е 60/40
не знам какво да кажа за тия дето ме питаш, понеже нищо не разбирам от гуми , а и от повечето неща по джипа, и затова питам тук
асфалт и кал имат ли някаква маркировка примерно А+М ???Но АТ гуми (all terrain=за всякакви терени) ще ти свършат работа в повечето случаи, освен при сериозна кал.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнениеблагодаря , разбрах в общи линии , а ако ги взема втора ръка? кое да гледам освен датата на производство и грайфера?помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнениеза четири Гудрич АТ 235/75 15 каква цена е добра за на старо?
цената е по договаряне ако въобще намериш такива...
много трудно се намират.LZ1RED
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko73 Преглед на мнениеза четири Гудрич АТ 235/75 15 каква цена е добра за на старо?LZ1PER
Коментар
-
И аз търсих миналото лято такива 2-ра ръка. За съжаление избора е малък и попадах на изгорели галоши само. Понапънах се и си взех нови, но все пак не на цената на Гудричите. Това е шарката
Несиметрична. По нея си ги харесах, а не по марката. Отвън са чисто асфалтови, а отвътре имат достатъчно ръбове за някаква кал. Хитрото е, че по-грубия грайфер, който прави шума при движение по асфалт остава под купето и са много тихи. Карам ги и през зимата, но то пък една зима беше - не мога да ги пробвам по сняг
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар