Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво мислите за тези гуми SUPER SWAMPER RADIAL TSL

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Volk
    Кажете повече за това момче!
    Не мога да повярвам, че е с български произход и е завършил наше училище?!
    Прав си и на мен понякога ми е трудно да го разбера обаче момчето наистина полага усилия. Като се има в предвид че до преди няколко месеца пишеше на латиница а сега вече е на кирилица очевидно се старае да го разбираме. Предполагам че му е трудно да намира Българските букви на латинска клавиатура.
    Мисля че трябва да бъдем по толерантни особено след като сме в обединена Европа. В Щатите живеят над 500 различни националности и се разбират. И всички за едно знаме се жертват.

Коментар

Първоначално публикуван от zenit
      да ти кажа маи ще спра за тази вечер че нещо маи много ти преча
      но обещавам пак да пиша и дано да те хвана в по добро настроение.......
      поздрави.........
      Вече съм в добро натроение, въпреки че съм само малка частица от този форум и не е нужно да се съобразяваш с мен!
      А съм в добро настроение, защото последния ти пост е горе-долу вече издържан, положи усилия и не забравяй, че вие сте нашето лице в Европа, ако занемарявате езика ни, ще занемарите и страната ни!

Коментар

да де да 100

аз нямам бдс на лаптопа, но пиша с фонетична и съм си научил кое каде е.

верно, плещя секФи неправилиности, но понякога нараочно, а понякога в бързината не се усещам. относно писансето с фонетика не ми се обЯня, но мое се иде на инжинера.ком /injinera.com/ там е описано подробно кое как да се направи ...

Коментар

не е само това просто се забравя не е лесно да се пише и чете в продалжение при мен са 6 години на испански може би сам прочел повече книги от колкото на балгарски
          а сащо няма да забравиа 2005 се ожених в бг като си плащах таксата си написах името
          грешно мислите ли че е до човека или просто се забравят много важни буквички от родния език заштото не саштествуват в дрги езици..но майскоро ште си припомня
          поздрави

Коментар

мале ми де да бяха всички като мен знаеш ли колко е болезно да чуеш по новините хванати балгари за кражба на коли и тем подобни маи не си много в час
            поздрави

Коментар

Ами просто избери страната си!
              Ако искаш пиши на испански..., но уважавай тези които четат, т.е. правилен испански, но виждам че не си забравил съвсем нашия език, просто трябва да се напрягаш повече, за да не се напрягаме и ядосваме ние!

Коментар

казаx че ше се опитам вече много пати но ти сам каза има напредак
                страната е тази в която си добре и твоята фамилия това сам избрал аз.....
                позрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X