Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какво мислите за тези гуми SUPER SWAMPER RADIAL TSL

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• какво мислите за тези гуми SUPER SWAMPER RADIAL TSL

какво мислите за тези гуми в размер 215/85/15

за мен е много важно защото на джанта 6 не мога да сложа 30/9.5/15 поради това че никой легализатор няма да го одобри минимум джанта 6.5
    тези гуми са с диаметар от 747мм което е повече от 235/75/15...
    сащо са по тяасни което за мен е много важно защото ще трябва да се слагат и фланци и саответно гумите няма да ми страчат изван калниците ако това стане ще трябва и допалнителни вежди да слагам което нима да направя.........
    от това дето сам чел не са много шумни на асфалт и са едни от наи подходяащите за мен.....
    поздрави

краи на мистерята оказа се че тези yгми нямат европеиска хомологациа и на преглед с тях не става номера ако се иде с други само да ти впишат размера ставало и после си ги караш полицаите не знаели много за офф роод ха тия ше ме побаркат да си харесам едни гуми и те почват с тия легализации а наи лошото е че в този размер нито една марка не прави така че
    минавам на друг вариант................
    ако ниаки знае приблизително колко струват тези гуми б бг ше ми е много интресно щот тук са едни цени невероятни.....
    поздрави..........

Коментар

И тук са скъпички ма като гледам кви проблеми имаш в таз Испания що не вземеш да се върнеш тук и да си караш на спокойствие?
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Имаш бая работа по българския език, предполагам че не си българин и е похвално, че все пак успяваш да ни обясниш какво точно те интересува...
        Тия гуми са страхотни, пробвани са, наистина ти дават това, което очакваш!

Хайде и успех в ограмотяването!

Коментар

Мммомент - Интерко-то въобще правят ли тези размери??? Доколкото знам, те под 32" не падат. Какви са тези 29"-ки?

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
            Мммомент - Интерко-то въобще правят ли тези размери??? Доколкото знам, те под 32" не падат. Какви са тези 29"-ки?
            31" правят със сигурност...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

интреkо правят тези гуми само спецялно за модела който казах ТСЛ РАДИАЛ виждалсам чел сам много ми хареса у реших да опитам но се оказа че тези дето ти ги продават не те уведомяват че после става интересно като дойде ред за преглед............
              ще се опитам да пиша както трябава мале ма вие ме учудвате за една малка грешка
              не е фатално аз като пиша в испански форуми до сега никой не ми е казал нищо а сам сигорен че
              като пиша правя сащо грешки........
              не сажелявам защото доставката шеше да е след 5-6 месеца
              за сега се спирам на 215/80/15 по ниски са но пак няма да има нужда от боди лифт
              в този размер няма нищо свястно за кал но ше си купя калнио гуми регенерат а те са малко по големки от новите....
              поздрави

Коментар

Каква "малка грешка" бе приятелю?
                Едва те разбираме.....
                Да не би Санчо Панса да е новия герой на Испания, щом в испанските форуми се разбирате с тая грамотност?

Както и да е имай впредвид, че България не е Бангладеж, незнам дали си произлязъл оттук, но не е зле да уважаваш нашия език, всъщност защо не пишеш така и в испанския форум, защо пък да не се пробват да четат и някаква форма на български език?

Коментар

аиде стига вече че ставаш банален казаx че ще се yпитам да пиша четливо за да не дразня
                  или ако не ти е приятно просто не ме чети.......
                  все пак тва е фоуйм за ооф роад не за балгарски език ако и останалите ми правеха забележки като теб чесно казано не бих продалжил тук повече и една минитка..........
                  човек се учи цял живот моге аз сега да се уча знаеш ли...
                  поздрави...............

Коментар

Ами хайде спри!
                    Писна ми от неграмотници, плащам данъци за образователна система, тя незнам какви ги вади, ама ни се цупят че не са вденали елементарни неща, че и дават пример за още повече неграмотници да нахлуват!
                    "Форум" е термин за образовани хора, има много други дейности за останалите!

Но ако си испанец - ситуацията е съвсем друга,просто ни ориентирай какъв ти е произхода и езика!
                    За испанец си сериозно напреднал!

Коментар

ще спра само ако и останалите не им е приятно да четат мои мнения само заради теб няама да ти направя това удоволствие
                      пак повтаряам ште се упитам да пиша четливо без грешки само мир да има...
                      поздрави..........

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                        Ами хайде спри!
                        Писна ми от неграмотници, плащам данъци за образователна система, тя незнам какви ги вади, ама ни се цупят че не са вденали елементарни неща, че и дават пример за още повече неграмотници да нахлуват!
                        "Форум" е термин за образовани хора, има много други дейности за останалите!

Но ако си испанец - ситуацията е съвсем друга,просто ни ориентирай какъв ти е произхода и езика!
                        За испанец си сериозно напреднал!
                        Аз съм му виждал джипката кална. Това ми е достатъчно за да го приема като свои.

Коментар

Кажете повече за това момче!
                          Не мога да повярвам, че е с български произход и е завършил наше училище?!

Коментар

да ти кажа маи ще спра за тази вечер че нещо маи много ти преча
                            но обещавам пак да пиша и дано да те хвана в по добро настроение.......
                            поздрави.........

Коментар

offtopic:

Вальо,

Имай предвид, че колегите пишещи извън България, пишат на клавиатури, където не са отбелязани български букви (кирилица). И затова често се бъркат 'ъ' и 'у', 'ж' и 'й' и др. Е, има и хора, които полагат старание и са безупречни (сещам се за Митко от Канада), но то си е до човека.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X