Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се оправя разрязана гума ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

РЕ:

От вътрешната страна на гумата среза беше по малко т 1 см. има пробив а от предната се вижда, балон мисля че няма или ако има е почти незабележим .
    между другото това е снимка на "оправената" гума, демек залепена отвътре .
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Ами прати я на Голди да ти я направи по описаната от него технология.Малко гумаджии могат да направят тази операция успешно.У наше село има сигурно 10-тина гумаджии,но само един признавам-най-стария.Лепил ми е 5-6 гуми по технологията на Голди-срязана от тръба U-образно,гума 14х24 със сряз 20 см -на автокран тежащ 70т. и т.н.

Коментар

Тази гума е със "Г" образен срез 8х8 см. Оправиха ми я и си я карам. В твоя случай не виждам никаква причина за притеснение освен ако не си попаднал при некадърници.

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Забравих да ти кажа в никакъв случай да не слагаш вътрешна гума. Тя само влошава ситуацията.

Коментар

РЕ:

Окей, щом 8х8 см срез се оправя значи няма проблем с моя 1 см. успокоих се .
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Гадна история. Бих те посъветвал да я сложиш на задната ос, с повредената(ремонтирана) страна от вън. Поне да можеш да я поглеждаш. Не че има значение, но къде ти го направиха този кофти номер? В комплексите? Меден Рудник? Номера с изпусната задна гума и обир на колата го правеха из центъра. Мамка им....
              There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
              No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                Тази гума е със "Г" образен срез 8х8 см. Оправиха ми я и си я карам. В твоя случай не виждам никаква причина за притеснение освен ако не си попаднал при некадърници.

Това което си оправил е всъшност много временно решение.
                Чудя се как е все още в движение тази гума. Причината е всъшност ,че джипа ти излиза рядко от бокса.
                LZ1VMH

Коментар

Предполагам че искаш да кажеш, че рядко влиза, защото всъщност се кара вече почти всеки ден.

Коментар

До: Как се оправя разрязана гума ?

Здравейте, ще ползвам старата тема. Вчера срязах нова зимна гума на бордюр. Искам и ваше мнение, въпреки че питах на 2 вулканизатора и казаха да я хвърлям.

Аз така или иначе мисля да купувам нова, но все пак, ако има специалисти - кажете си мнението. Става ли за нещо?

Благодаря!
                    Прикачени файлове

Коментар

До: Как се оправя разрязана гума ?

Мисля че толкова близо до джантата не се ремонтира.Поне моя опит е такъв.
                      M.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X