Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BF Goodrich AT 225/70/16 - Къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BF Goodrich AT 225/70/16 - Къде ?

Първоначално публикуван от trambabov Преглед на мнение
    Вальо, къде е тази гумаджийница. В момента съм тръгнал да търся BFG A/T KO 215/70/16 и цените са 305, 315, 343, като никой не може да ми каже коя година е производството на гумата. Просто България е уникална държава.
    Те и тия са толкова ама аз имам отстъпка. Намира се след Бриколаж посока исток, от ляво, първата гумаджийница цялата в синьо, малка една, влиза се вътр за криковете.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от d_broadcast Преглед на мнение
      Търся ги в Бургас, но се разрових на доста места и в други градове навсякъде без успех.
      Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Те и тия са толкова ама аз имам отстъпка. Намира се след Бриколаж посока исток, от ляво, първата гумаджийница цялата в синьо, малка една, влиза се вътр за криковете.
      Ъъъъ,аз се обърках вече....май се обаждам дет не ми е работа...
      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
        Ъъъъ,аз се обърках вече....май се обаждам дет не ми е работа...
        Ми, пишете си в профила от къде сте бе хора. Не е толкова страшно.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Ми, пишете си в профила от къде сте бе хора. Не е толкова страшно.
          Да,грешката е вярна, двама са питали в темата

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
            Ако имаш 15цола джанти ,имам 235х75х15 нови.
            аз имам интерес даи цена моля!!!
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от bonevd Преглед на мнение
              аз имам интерес даи цена моля!!!
              1000 лв 4броя нови.

Коментар

Обадих се на всички места към които ме насочихте, никъде няма наличност. На повечето места дори не знаят кога и дали ще имат.

Какъв друг размер BFG A/T стават за Hilux-a без да му са правени модификации, повдигане и т.н ?

Коментар

Привет колега,
                  аз също обикалям от месец за подобен размер /235,70,16/ и няма наличности никъде.
                  Единствено Диана ми предложиха доставка за 15-20 дни по поръчка.

п.п. след доста обикаляне се спрях на друг производител със същата шарка
                  Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
                  Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Коя е марката ? Единственото което аз намирам е Yokohama Geolander G012 но не знам нищо за тях. Изглеждат добре, но дали са ОК не знам

http://www.avtogumi.com/bg/tires/tir...p?model_id=339

Коментар

Коя е марката ?
                      Gneral graber AT2

Коментар

И според моето проучване 235 са по-евтини от 225, които от своя страна са по-евтини от 215. Най-интересното е, че според това, което аз имам 235 са доста по-евтини от 225. Ако цена за 235 от 240 лв /с ДДС и фактура / те устройва ми драсни лично да проверя дали има или може ли да ти доставят в рамките на няколко дни. Само да кажа от сега, че за мястото, което говоря монтажа се плаща отделно и е около 12 лв за гума, но пък може и да не се монтират там.

Грабер АТ2 също е вариант. Аз сложих такива и до момента на сухо, мокро и мъничко кал съм доволен. При всички положения пробега на Гудрича ще е по-дълъг, но с колко ще разберем, като се появи някой с данни колко км е изкарал с Грабера.
                        Последно редактирано от marin199; 29-10-09, 17:05.
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                        http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от FBravo Преглед на мнение
                          Gneral graber AT2
                          За същата марка говорех и аз.
                          Разликата в цената не е много голяма, но според мен сериозната разлика е в материала от който са изпълнени.
                          АТ2 са направени от значително по мека гума, което е добре за зимата, но е не особенно благоприятно за лятото.
                          Същата шарка са копирали и "Индииците" обаче цената съвсем не е конкурентна.
                          АТ2 и All terain има наличност в Медина мед

Коментар

Оригиналните с който е купена колата са дори 205.
                            Не мисля че има смисъл да вземам по-голяма гума от 225-235/70/16
                            при положение че почти всеки ден тази кола катери разни чукари, баири и пущинаци.
                            След всичко което изчетох тук искам да си взема АТ-та. Кой размер би ми вършил най-хубава работа ??
                            Мисля, че оригиналните на хайлукса са 205/80/16. Ако си вземеш 235/75/16 ще са със същия радиус, като оригиналните. Ако си вземеш на 235/70/16 ще са по-малки. Щом катериш чукари според мен не трябва да си взимаш по-ниски гуми.

Аз също много съм се навил на АТ-тата (235/75/16), но се чудя дали няма да са широки за джантите и дали тия от ТМ Ауто няма да ми направят проблеми за гаранцията, щото не съм спазил оригиналния размер гуми (и в книжката него само го пише за 16" джанти)...
                            "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                            Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от andreiboyanov Преглед на мнение
                              Мисля, че оригиналните на хайлукса са 205/80/16. Ако си вземеш 235/75/16 ще са със същия радиус, като оригиналните. Ако си вземеш на 235/70/16 ще са по-малки. Щом катериш чукари според мен не трябва да си взимаш по-ниски гуми.

Аз също много съм се навил на АТ-тата (235/75/16), но се чудя дали няма да са широки за джантите и дали тия от ТМ Ауто няма да ми направят проблеми за гаранцията, щото не съм спазил оригиналния размер гуми (и в книжката него само го пише за 16" джанти)...
                              Да самопоправя сутришната си глупост (оплескал съм всичко свързано с размерите, малко ми е било кафето):

Оригиналните за Хайлукса май са 205/80/16 (за 205 и 16 съм сигурен, индекса 80 никъде не го пише, някой ми го каза).

225/70/16 ще дойдат по-ниски от това.
                              235/70/16 ще са със същия радиус, като оригиналните.
                              Освен това 235 не ми се вижда голяма широчина за нашите хубави колички.
                              Така че аз гласувам за Goodrich AT 235/70/16.

При всички положение по мои сметки разликата във височината на гумата при двата размера не е кой знае каква - няма и сантиметър, ама кой ти го дава
                              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

След като уточни размера и модела на гумите "бягай" в "Медина мед" и се преобувай
                                Цена която ми дадоха миналата седмица беше 188
                                успех

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X