Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BF Goodrich AT 225/70/16 - Къде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BF Goodrich AT 225/70/16 - Къде ?

От около 3 седмици търся BF Goodrich AT 225/70/16 за Hilux-a си и не мога да намеря никъде налични. Някой знае ли от къде могат да се купят ? Кой е официалния вносител на BF Goodrich за България ?
    В нета не можах да намеря магазин за гуми където да се вижда кое е налично в момента. И от Диана и от Булавто и още няколко места казват че не знаят кога ще зареждат такива.

До: BF Goodrich AT 225/70/16 - Къде ?

Първоначално публикуван от d_broadcast Преглед на мнение
    От около 3 седмици търся BF Goodrich AT 225/70/16 за Hilux-a си и не мога да намеря никъде налични. Някой знае ли от къде могат да се купят ? Кой е официалния вносител на BF Goodrich за България ?
    В нета не можах да намеря магазин за гуми където да се вижда кое е налично в момента. И от Диана и от Булавто и още няколко места казват че не знаят кога ще зареждат такива.
    Ауто груп, на ъгъла на границата между Дружба и Слатина, точн преди зелнчуковта борза, там дето трамвяйната линия пресича булеварда. Другата им база е на Сребърна, малко преди крстовището на Хладилника, ако идваш откъм Южния парк.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

А в Медина Мед - www.medina-med.com - пита ли?
      Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Първоначално публикуван от d_broadcast Преглед на мнение
        От около 3 седмици търся BF Goodrich AT 225/70/16 за Hilux-a си ....
        Да беше написал в кой град ги търсиш. АТта има много.
        Точно тия, мисля, ги гледах в Пловдив преди седмица, дано не съм се препознал
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Търся ги в Бургас, но се разрових на доста места и в други градове навсякъде без успех.

Коментар

Днес ще ти проверя, а в Бургас иди при Явор той трябва да знае кое-къде.

това 225 не е ли тъничко за Хай лукса?

Наварата я карам с 265/65/17
            Последно редактирано от drukman; 22-10-09, 11:52.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

225/70/16 е сток размера на Санта Фе аз в момента даже съм на 235/70/16
              ако си купиш толкова малки гуми, след 3 месеца ще ми ги продадеш

за Хай-лукс вземи поне 75 индекс...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Оригиналните с който е купена колата са дори 205.
                Не мисля че има смисъл да вземам по-голяма гума от 225-235/70/16
                при положение че почти всеки ден тази кола катери разни чукари, баири и пущинаци.
                След всичко което изчетох тук искам да си взема АТ-та. Кой размер би ми вършил най-хубава работа ??

Коментар

Аз не казвам, че са малки. Просто така ми се стори на фона на мойте. А то все пикап.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Ето една оферта за четири гуми -

http://www.camskill.co.uk/products.p...26b0s231p11113
                    Ј497.20
                    *552.38 Euro (EUR) с доставка до България.

Коментар

Проверих. Налични от тези няма. Поръчка за края на другата седмица, ако се направи утре, или срок на доставка 10 дена:
                      225/70/16=295.00лв.
                      235/70/16=260.00лв.
                      245/70/16=295.00лв.

Не ме питайте защо 235 е по еФтина от 225. Не е ясно.
                      Това е квартална гумаджийница, което значи че на всякъде можеш да ги поръчаш. Цената включва монтаж и баланс без тежестите, фактура и ДДС.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Преди около година си взех BFG АТ 235/70/16 от Медина мед. Магазина е на изхода на Бургас за Долно езерово.
                        LR Discovery I 300 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Проверих. Налични от тези няма. Поръчка за края на другата седмица, ако се направи утре, или срок на доставка 10 дена:
                          225/70/16=295.00лв.
                          235/70/16=260.00лв.
                          245/70/16=295.00лв.

Не ме питайте защо 235 е по еФтина от 225. Не е ясно.
                          Това е квартална гумаджийница, което значи че на всякъде можеш да ги поръчаш. Цената включва монтаж и баланс без тежестите, фактура и ДДС.
                          Вальо, къде е тази гумаджийница. В момента съм тръгнал да търся BFG A/T KO 215/70/16 и цените са 305, 315, 343, като никой не може да ми каже коя година е производството на гумата. Просто България е уникална държава.

Коментар

Първоначално публикуван от trambabov Преглед на мнение
                            Вальо, къде е тази гумаджийница. В момента съм тръгнал да търся BFG A/T KO 215/70/16 и цените са 305, 315, 343, като никой не може да ми каже коя година е производството на гумата. Просто България е уникална държава.
                            Първоначално публикуван от apavlov Преглед на мнение
                            Преди около година си взех BFG АТ 235/70/16 от Медина мед. Магазина е на изхода на Бургас за Долно езерово.
                            Или след метро,център за гуми "Диана"
                            Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Ако имаш 15цола джанти ,имам 235х75х15 нови.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X