Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GT RADIAL на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: GT RADIAL на Витара

колега, дължа извинение, неволно съм подвел. тези дни бях при голди на процедури по колата и след консултация се оказа че гумите ги карам летният сезон на 1.4 бара. зимният максимум на 1.6... истината е че само при тях съм помпал гуми при монтажа им, после при размяната 6 месеца по късно на предни и задни... останал съм с погрешното впечатление че са на 1.8 за което още веднъж се извинявам...
    не бързам за никъде...
    XJ 2.5TD '98

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
      Налягането се определя според колата, а не според гумите. Иначе производителите на гуми щяха да отбелязват налягането, на което да се експоатират
      И според двете се определя. Това на етикета е за оригиналния размер, който е значително по-малък. За новите - на който както му харесва държането на колата. Става с опити и грешки. Може би дори 1.4 ще е добре.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        И аз ще ги пробвам на толкова и ще пиша!Ами накрая ще излезе ,че гумите се помпят според колата,независимо какво пише на гумата.
        Това написаното на гумата е максимално допустимо налягане. На него обикновено се помпа резервната, като ако се ползва се спихва до необходимото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X