Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към Гумаджиите /размери за LR Freelander/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Знаех си, знаех си хахаа

Коментар

Ей, стига шашка човека бре, ще реши че ядем хора
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
        Ей, стига шашка човека бре, ще реши че ядем хора
        Хъм, че не ядете ли?!!!
        יעבור
        «И това ще мине»

Коментар

Много рядко, само като не сме в настроение
          Ти къде така се измъкваш от кюпа с човекоядците по терлици?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Почвам да се притеснявам Но мисля че не е тук мястото за шеги .

Коментар

като се говори за гъми ме интересъва дали могат да се слогът 235/75/15 на дганта със широчина 5.5
              поздрави.....

Коментар

Първоначално публикуван от zenit
                като се говори за гъми ме интересъва дали могат да се слогът 235/75/15 на дганта със широчина 5.5
                поздрави.....
                Зенит приятелю моляте изтегли си това https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...FlexType%202k/
                че вече толкова време ти чета постовете и се спуквам от смях като видя това "гЪми" моля те. ако имаш проблеми с инсталацията пиши ЛС.
                no signature no problems

Коментар

По-добре иди тук и разбери как да си го направиш БЕЗ флекстайп!

http://free.hit.bg/injinera/

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic
                    Зенит приятелю моляте изтегли си това https://htftp.offroad-bulgaria.com/fanatic/FlexType
                    Сакън! Не вкарвай човека в беля. Флекстайп е гнусна и вредна програма, която само прави бели. Уиндоус си има идеална кирилизация, а за фонетична клавиатура си има елегантно решение на Инженера, което си се инсталира както трябва, без да променя системни шрифтове и да прави бели като Флекса.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

момчета недейте да ритате гълабарника тия програми ги има от 100 години но по-лесен и юзъроустойчив начин НЯМА, иначе

не го знам тоя инжинер ама аз ползвам това:
                      https://htftp.offroad-bulgaria.com/fanatic/XPphonetic/

десен бутон на .inf-то install и после от KB-то даваш ADD и Bulgarian фонетична и готово, използва се стандартната уиндоуска кирилица която се включва с Shift+ALT и се минава на фонетична с Shift+CTRL, няма инсталаций и подобни глупости, но за човек в испания мисля че флекс тайпа е най-доброто нещо може да си пусне лесно испаснки и какъвто си иска език без да му иска инсталационния диск на уиндоус който не се знае дали има.
                      no signature no problems

Коментар

момчета недейте да ритате гълабарника тия програми ги има от 100 години но по-лесен и юзъроустойчив начин НЯМА, иначе

не го знам тоя инжинер ама аз ползвам това:
                        https://htftp.offroad-bulgaria.com/fanatic/XPphonetic/

десен бутон на .inf-то install и после от KB-то даваш ADD и Bulgarian фонетична и готово, използва се стандартната уиндоуска кирилица която се включва с Shift+ALT и се минава на фонетична с Shift+CTRL, няма инсталаций и подобни глупости, но за човек в испания мисля че флекс тайпа е най-доброто нещо може да си пусне лесно испаснки и какъвто си иска език без да му иска инсталационния диск на уиндоус който не се знае дали има.
                        Тия програми може да са били полезни по времето на първите версии на Win 95. Ама от времето на Win98 SP1 стандартната кирилизация си върши идеална работа.
                        Това, дето го ползваш, ако не си го писал ти, е много вероятно да е баш от Инженера, щото неговите файлове май баш така се казваха.

А това, че човекът е в Испания е една допълнителна причина да НЕ се качват боклуци като Флекса, щото те сменят системните шрифтове, което по принцип би могло да направи някакви ядове.
                        В един период, когато по съвместителство изпълнявах функции и на системен администратор, бях забранил на юзърите да я слагат тази гадост под страх от бой със 100 пръчки на голо пред строя.

Няма никога да забравя как заради Флекса ми се наложи да си играя да променям с дисков редактор кирилските имена на файлове, който това чудо беше омазало така, че не можеше ни да се отворят, ни да се изтрият.
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

кофтито е че обсъждаме софтуерни глупости в тема за гЪми за Фрилендър ама аз ползвам всякакви софтуери за кирилизация, и инсталирам средно по 10-15 компютъра на месец вече години наред и НИКОГА не съм имал грижи с флекс тайпа, такаче при теб е еденичен случай, а това за което говориш го има само при уиндоус 98 при версия Flex Type 2k i XP подобни смяни на шрифтове няма и проблеми няма, можеш да изчислиш компютрите на които съм качил тази програма като сметнеш 6 години назад.
                          no signature no problems

Коментар

кофтито е че обсъждаме софтуерни глупости в тема за гЪми за Фрилендър ама аз ползвам всякакви софтуери за кирилизация, и инсталирам средно по 10-15 компютъра на месец вече години наред и НИКОГА не съм имал грижи с флекс тайпа, такаче при теб е еденичен случай, а това за което говориш го има само при уиндоус 98 при версия Flex Type 2k i XP подобни смяни на шрифтове няма и проблеми няма, можеш да изчислиш компютрите на които съм качил тази програма като сметнеш 6 години назад.
                            Не се сещам за нито една сериозна причина да използвам софтуер, който променя системата и за който (най-често) се търсят кракове (т.е. използва се нелицензирано копие) при положение, че има безплатно и елегантно решение, което, доколкото разбирам, и самият ти използваш.
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

На сайта си пише кое как, може и нищо да не добавяш, а само да следваш инструкциите, ако не можеш сам. Реално трябва да се пусне потдръжка за езици ако не е при инсталирането и да се адне я бедеес-а я фонетик, кото фонетик вече при желание мое се дръпне. исе инсталва именно с десен клик на .инф файл. но за тези, които не могат да намерят в старт/сетингс/реджинал енд ленглуидж и не им се рови там флекц-а си е ок.

спам не спам, гЪми си трябват.

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                                Не се сещам за нито една сериозна причина да използвам софтуер, който променя системата и за който (най-често) се търсят кракове (т.е. използва се нелицензирано копие) при положение, че има безплатно и елегантно решение, което, доколкото разбирам, и самият ти използваш.
                                кой е казал че ще се използва нелегално
                                на повечето машини съм качвал легално копие което струваше 55 $ без ДДС
                                а иначе аз винаги за себе си използвам най-добрите неща които мога да си позволя, независимо дали става дума за софтуер
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X