Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци или нови джанти!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
    Първоначално публикуван от KickBull
    Това метални джанти ли са?
    ако ми покажеш не-метални джанти на МПС, ША ТА ЧЕРПА

на детските колички се срещат и пластмасови, ама на джип
    Ако ти покажа карбонови мене ще ме черпиш ли.

Коментар

Аз си купих 15-ки гуми Гудиър МТР и ги надянах на настоящите джанти, така че 16" не ми вършат работа. Само това ме притеснява което споменах по-горе- да не излязат толкова много навън че да опират в калниците. Иначе има височина от гумата до калника-около10 сантиметра.
      Митко

Коментар

Имам 4бр. от Витара стоманени с зимни гуми Бронко но са поизносени(гумите). .15-ки.

Коментар

markan пуснал съм ти л.с.
          Митко

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
            Ако ти покажа карбонови мене ще ме черпиш ли.
            ако са на Лада Нива, със сигурност ще те черпя
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от KickBull
              Цената е приемлива, но ме притеснява дали няма да се появи друг проблем-да опират гумите в долния ръб на калниците - защото неизбежно с тези гуми ще излязат извън калниците.
              Ами режи калника.За джанти виж в MOTOEXPERT ,цените не им са високи.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                Устройват ли те 7х15 с ЕТ (-12) нови, сената е 155лв на джанта. Ето как изглеждат.

Не са кофти. И мене ме интересуват 16-ки са Г-то защото ми опират гумите в носачите. Има ли някакви втора употреба такива? Какъв им е модела/марката на тия джанти, има ли друга "шарка"?

Коментар

Аз имам едни джанти..

Аз имам едни джанти, 7J x 15 с отвори 6 х 139,7, с офсет ЕТ - 12 )(минус 12), алуминиеви, втора употреба за 300 лв. Купих ги погрешно поради незнание за офсета не съм ги карал и само събират прах. Мога да ги продам на същата цена, Поздрави
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

На мен ми трябват 16" 5 болта х 130 PCD и да изнасят гумите достатъчно че да не опират..

А какво всъщност е офсета?

Коментар

Тези алуминиеви джанти маи стават за нисан и тойота, ако е така ме интересуват. Как мога да ги видя.

Коментар

Първоначално публикуван от kernel

А какво всъщност е офсета?
                        ето това

Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

С благодарност за картинката може ли още малко пояснение. Да разбирам ли, че разликата м/у ЕТ +15 и ЕТ -20 в крайна сметка ще бъде 35 мм навън цялото колело или това е погрешно?
                          Technical Rescue Direct - life lies in courage
                          http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Да точно така е

Да точно така е. И ако колата ти трябва за OFF-ROAD, става с по - шрока база, и гумите излизат с 35 мм навън и.т.н
                            Ако обаче я караш ON-ROAD, само се каля повече след всяка локва и ставаш абонат на автомивките.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Re: Да точно така е

Първоначално публикуван от Nik Nikolov
                              Да точно така е. И ако колата ти трябва за OFF-ROAD, става с по - шрока база, и гумите излизат с 35 мм навън и.т.н
                              Ако обаче я караш ON-ROAD, само се каля повече след всяка локва и ставаш абонат на автомивките.
                              А като я караш с по-широки гуми OFF-ROAD, не само си абонат на автомивките, ами и персоналът им почва да се разбягва само като те види да се задаваш ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

И аз как да разбера какви джанти ми трябват за да изнеса гумите поне с 3-4см ? В момента съм с обикновенни стоманени на Г-то..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X