Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци или нови джанти!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Фланци или нови джанти!?

Привет.
    От 2 месеца си стягам Рокито, и сега съм на етап боядисване. Сложих гуми 30/9,5/15 Гудиър МТР, гуми които според официалния вносител на споменатата марка са съвместими по каталог с Рокито. Като ги монтирах обаче се оказа че в крайно лява и дясна позиция опират леко грайферите, мисля че в надлъйните носачи в едното положение и в лентовите ресьори в другото крайно положение(Не съм кой знае какъв спец, та може и да бъркам). Но в общи линии е това проблема. Сега се чудя как да разреша най- евтино и безболезнено ситуацията. Ако пуснете някоя и друга идея от височината на опита и знанията си ще съм благодарен.
    Приятен ден на всички.
    Митко

Джанти .Фланците убиват,макар и да има други мнения.
    B+

Коментар

Аз не мисля че убиват но оригиналните фланци струват колкото джанти.
      така че по добре джанти. За твоита поне има.
      Как обаче ще оцелиш офсета незнам. Ако ги изкараш много на вън ще опират в долната част на калника.

Коментар

И пред мен стоеше същия въпрос
        Вземи си джанти с отрицателен офсет аз така и направих и не
        съжалявам

Това са джантите Офсет -10

Коментар

Имате ли идея откъде да се сдобие човек с подходящи джанти? Има ли аналози от други марки? Че Рокито не е свръх разпространено тука до колкото забелязвам. Ако ви изпаднат от някъде такива джанти и ви дойдат излишни свиркайте. Иска ми се до 10-тина дена да разреша ситуацията. Ей в такива случаи ми става кофти че не съм в София. Сигурен съм че има хиляда варианта- я джанти от някъде, я фланци, я некво друго разрешение на проблемацията. Давай акъл народе, че множко ми се събра с това роки, какво ли не му правих. Особено напрегнато беше покрай основния ремонт. И тъкмо двигателя стана пушка и що да видя- Ся пък гумите опирали.
          Митко

Коментар

Кажи какво търсиш размери и ще проверя идеи много стига теб да те
            устройва цената

Коментар

http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...r=asc&start=80

Коментар

buldog става въпрос за 15-ки. До колкото разбирам от военна музика стават и от самурай, а и от доста други модели. Предпочитам употребявани заради по-ниската цена. Не за друго, ама проекта отдавна надхвърли с 50% предвидения бюджет. Та сега съм се юрнал да го довърша и мисля до 10 дена да пусна тука снимки на "новото" ми джипче. Ако ми изровиш отнякъде 4 броя джанти ще ти дължа голяма услуга.
                Митко

Коментар

Устройват ли те 7х15 с ЕТ (-12) нови, сената е 155лв на джанта. Ето как изглеждат.

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Това метални джанти ли са?
                    Митко

Коментар

Ако имаш в предвид стоманени. Да такива са

Коментар

Цената е приемлива, но ме притеснява дали няма да се появи друг проблем-да опират гумите в долния ръб на калниците - защото неизбежно с тези гуми ще излязат извън калниците.
                        Митко

Коментар

Първоначално публикуван от KickBull
                          Това метални джанти ли са?
                          ако ми покажеш не-метални джанти на МПС, ША ТА ЧЕРПА

на детските колички се срещат и пластмасови, ама на джип
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ха Ха Ха грешка на "езика" Ся можеше и да не си признавам, ами да кажа че въпроса е бил риторичен- ей тъй колкото да поддържам разговора
                            Митко

Коментар

Има и 16" същите на вид и размери с 10лв по скъпи.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X