Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Някой има ли представа в момента от къде мога да се сдобия с такива 33'ки ( 33х10,5х15 или нещо подобно може и на 16" ) ?

Понеже гумаджията с който си работя може да ми достави най-рано след 3 седмици
    www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
      Някой има ли представа в момента от къде мога да се сдобия с такива 33'ки ( 33х10,5х15 или нещо подобно може и на 16" ) ?

Понеже гумаджията с който си работя може да ми достави най-рано след 3 седмици
      Видях налични в сервиза на Мотоексперт - кв. Драгалевци.

Коментар

Моите гуми BFGoodrih ги купих преди един месец, от Диана Люлин по 240 лв. Доставиха ми ги от, Диана Пловдив за един ден.Иначе впечатленията са ми отлични, за кал и сняг, на асвалт са по безшумни от всички които съм карал до сега, и изброени по горе в темата.От гледна точка на износване, тепърва ще се преценява.

Коментар

За сняг може и да е добра,но на кал се замазва лесно.Това съм го видял с очите си и никой не може да ме убеди в противното.За тежък Офроуд не става в гъста кал се замазва и примерно Инса Турбо Special Track се представя много по-добре!
          0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Първоначално публикуван от vladyas Преглед на мнение
            .... на кал се замазва лесно.Това съм го видял с очите си и никой не може да ме убеди в противното.За тежък Офроуд не става в гъста кал се замазва и примерно Инса Турбо Special Track се представя много по-добре!
            Колега, коментара ти за поведението на гумите в (тежка) кал без съмнение съдържа известна доза истина, но предвид разликата в шарката на протектора и изобщо предназначението на гумата си губи смисъла. Goodrich MT/KM2 е в класа "МUD" гуми, но пак си е гума за общо приложение, с качества отговарящи на очакванията и за шосейна употреба. Special Track е копие на Simex което е съвсем друг клас "екстремна" гума. Разликата е като АТ и МТ независимо, че няма отделни класове...

Снимките са достатъчни.

Гаранция че тази в "дълбоката" кал ще е още по-добре:

Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Е те тия двете показани за дълбоката кал, на нормален път са трагични, най-малкото заради шума. Ако е и мокро или заледено - съвсем.

Някой правил ли е ставнение между тия новите MT-та, и AT-тата от същата марка? Най-вече като шум?
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                Е те тия двете показани за дълбоката кал, на нормален път са трагични, най-малкото заради шума....
                Точно за това става дума, сравняват се гуми от съвсем различен тип....
                Technical Rescue Direct - life lies in courage
                http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                  Точно за това става дума, сравняват се гуми от съвсем различен тип....
                  Да, съгласен съм че са различен тип-не съм се изказал както трябва.Сравнението го направих,тъй като на състезанието в Трявна имаше колеги, които караха с тази гума и видяха зор в калта.
                  0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

От: До: BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Някой използва ли 235/75 R15 с тази рашка? Какви са реалните размери на гумата монтирана на джанта и напомпана?
                    Без да е монтирана е:
                    Диаметър 720мм
                    Ширина 210мм
                    Страничен борд 180мм

До голяма степен отговяра на 215/80 R15. Предполагам, че монтирана размерите ще са други.
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Е те тия двете показани за дълбоката кал, на нормален път са трагични, най-малкото заради шума. Ако е и мокро или заледено - съвсем.

Някой правил ли е ставнение между тия новите MT-та, и AT-тата от същата марка? Най-вече като шум?
                      Имам възможност да направя сравнение между MT и AT BFGoodrich. Въпросът е, че MT-тата са на TLC 70 a АТ-тата са на TLC 80, та имаш ли предложение как да замерим шума? Или просто да го запишем?
                      One Planet, One Internet!
                      We Are All Connected!

Nissan Patrol GR Y61 RB25DET NEO(Skyline)

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                        Имам възможност да направя сравнение между MT и AT BFGoodrich. Въпросът е, че MT-тата са на TLC 70 a АТ-тата са на TLC 80, та имаш ли предложение как да замерим шума? Или просто да го запишем?
                        Просто ги покарайте на еднаква скорост. И да го запишеш - файда няма, щото трябва да се знае силата му. Просто ми е интересно МТ-тата с някаква скорост, да речем от 60-80км/ч нагоре чуват ли се осезаемо.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от hackman Преглед на мнение
                          Мариане,
                          Имайки предвид, че знам на кои коли ще ги мериш (а и говорим за BFG MT стария модел), отсега знам резултата.
                          70-тката е с принципно по-лоша шумо и топлоизолация на купето от 80-тката. Няма как теста да е представителен. Отсега е ясно, че МТ-то е по-шумно от АТ-то.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                            Мариане,
                            Имайки предвид, че знам на кои коли ще ги мериш (а и говорим за BFG MT стария модел), отсега знам резултата.
                            70-тката е с принципно по-лоша шумо и топлоизолация на купето от 80-тката. Няма как теста да е представителен. Отсега е ясно, че МТ-то е по-шумно от АТ-то.
                            Да. Никакво записване и прочие няма да свърши работа. Просто да споделят субективното си впечатление, и толкоз. Все ще е някаква информация.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
                              Някой използва ли 235/75 R15 с тази рашка? Какви са реалните размери на гумата монтирана на джанта и напомпана?
                              Без да е монтирана е:
                              Диаметър 720мм
                              Ширина 210мм
                              Страничен борд 180мм

До голяма степен отговяра на 215/80 R15. Предполагам, че монтирана размерите ще са други.
                              Ако кажеш и колко кг. е горе долу, ще е супер. На самурая съм с 215/80/15,е по-готин размер няма!!! Но наистина е супер рядък размер. Въобще на 80 трудно се намират гуми. А и въобще не ми трябват широки гуми. Височината в крайна сметка гониме...

Коментар

Нямаше как да я прeтегля. Извадиха ми една от скалда, мерих с ролетката и това излезе. Но това е без джанта. Предполагам, че напомпана ще си дойде на 235/75 R15, така поне я описват в сайта на BFGoodrich.

Молба към колегите с 215/75 R15 - моля ако някой има време да премери какви са реалните размери на КМ2 при този размер. Благодаря предварително!
                                Аз не вярвам в чудеса!
                                Разчитам на тях!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X