Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

А в нашата добруджанска гъста кал дали ще смогва да се чисти КМ2-ката. Cooper STT ще да е по-добре мисля.

Коментар

От: BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Много малка разлика между BFG АТ и МТ-то на асфалт. При 100-120 км. няма осезаема разлика, като шум и вибрации. При 130 вече се усеща. Най-добрата гума за мен досега! С по-универсално приложение! И разхода на гориво почти не се промени.

Коментар

Аз от скоро карам с такава гума, но имах възможност да я пробвам на всякакви терени.
        На асфалт - много добра, сравнително тиха
        На кал - много добра
        На сняг върху асфалт - колкото повече е снега по добре се държи гумата,
        под 5см сняг се пързаля много , ама много.
        На лед - НЕ СТАВА
        На черен път /пръст, трева,камъни/ - перфектна

Коментар

Как е износването на гумата при каране на асфалт - като всяка кална гума, или малко по-добре?
          Александър

Коментар

От: До: BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Молба към колегите с 215/75 R15 - моля ако някой има време да премери какви са реалните размери на КМ2 при този размер. Благодаря предварително!
            И мен ме интересуват размерите на този модел - навил съм се много на тези гуми, а не ми се реже още.
            Александър

Коментар

Първоначално публикуван от 4e4i_0075 Преглед на мнение
              Аз от скоро карам с такава гума, но имах възможност да я пробвам на всякакви терени.
              На асфалт - много добра, сравнително тиха
              На кал - много добра
              На сняг върху асфалт - колкото повече е снега по добре се държи гумата,
              под 5см сняг се пързаля много , ама много.
              На лед - НЕ СТАВА
              На черен път /пръст, трева,камъни/ - перфектна
              Oт онзи ден и аз сложих BFGoodrich Mud terrain KM2 на диско 1...абсолютно съм съгласен с казаното по-горе. Само на сняг не съм тествал. Много добра гума, на много добра цена и не е регенерат, балансира се с максимум 40г на страна.
              цитат от старши участник:
              'Друг път не си ли карал Ланд Ровър. Колата си върви, ама постоянно някакви дребни неща.
              Просто свикни. Това е част от кефа при тая марка'.

Коментар

От скоро и аз карам с такива гуми КМ2 285/75/16 на Toyota 80 , Не съм някакъв разбирач и с опит в офроуда но до момента съм много доволен. Гумите си ги купих нови , на асфалт до 90-100км са супер , няма вибраций шумове и т.н. Не съм ги тествал на много терени , но случайно миналата седмица вадих една закъсала девойка с лек автомобил в една хубава кал и я издърпах без грам проблеми без да включвам блокажи.Просто включих на бавни и си тръгна като на сух терен.Аз също не съм тествал на сняг , но живот и здраве ще видим следващата зима . Гумите са страхотно меки , когато ги монтирахме 80-ката стъпваше доста по меко , баланса на джанта беше +- 40г.Това са ми впечатленията до момента , всичките са положителни като се има над предвид малкият ми опит.

Коментар

Искам да попитам кой от двата модела е по добре като общо представяне B.F.GOODRICH
                  ::
                  MUD TERRAN

Коментар

Oткъде си ги купи?

Коментар

Служебните пикапи са с такива гуми и това където го пише че по малко се износват не е вярно

Коментар

Коя гума не се износва? И кои от показателите наричаме износване? Година -2 -3 ? 10-20-30-50 хил км.?

Коментар

От двата модела кой е по добър за кал стария MUD или новия ако някой има впечатления и от двата разбирасе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X