Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: BFGoodrich пусна нови високопроходими гуми

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    То шарката прилича , ама като гледам за какви пари е ...трябва вместо каучук да са вложили сажди от завод "Г. Димитров "
    Що бе ? Все пак става дума за регенерат , не могат да им сложат някакви извънземни цени . А пък и тук си живеем с най-високия стандарт в Европа , нормално е да са ни свикнали на високи цени .
    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
    WJ 4.7

Коментар

А каква и е цената на тези гуми Спарки ама тия твоите гуми си като за зил шегувам се навсякъде ли карат с такива големи ? щото съм новак в офф роуда. а и са ми казвали,че няма срамно да питаш срамно е да незнаеш

Коментар

Първоначално публикуван от Niki_92 Преглед на мнение
        А каква и е цената на тези гуми Спарки ама тия твоите гуми си като за зил шегувам се навсякъде ли карат с такива големи ? щото съм новак в офф роуда. а и са ми казвали,че няма срамно да питаш срамно е да незнаеш
        Мойте са скромни 31-ци. В офроуда минават точно за това - скромни. 33-ки би било по-добре, обаче трябва да се хващам за флекса, а аз не искам.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малко инфо за тези нови гуми:

Гуми които могат да променят визията на всяко превозно средство на което са поставени;

Максимална проходимост и сцепление за всякакви терени.
          ShoulderLock ™ технология - за по - добро сцепление и контрол при спускане. Тази технология се изразява в по - широки канали и специален ъгъл на грайфера;

Невероятна странична здравина на гумата.Троен полиестерен слой за предпазване от пробиви и натъртвания по протектора и страничната му част;

Проектирани да издържат.Подобрено е разпределянето на ''стреса'' в/у протектора с цел удължаване на живота на гумата.Повишена устойчивост при неравномерно натоварване /износване/;

Отлично поведение и на пътя и извън него.С новите разширени канали се подобрява сцеплението и се намалява задържането на камъни м/у грайферите;

Изключителна устойчивост на протектора и в страничната част на гумата при екстремни условия.Двукомпонентен протектор;

Твърда площ на протектора за по - прецизно управление на автомобила и по - добър контрол в завой.TriGard ® конструкция с троен полиестерен слой;

Специална шарка и дизайн, които спомагат за защитата на колелата и гумите от офроуд опасностите, особено по време на шофиране при спускане.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:all-terrain-t-a-ko.jpg
Прегледи:3
Размер:47.9 КБ
ID:5123436 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18_11c715.jpg
Прегледи:1
Размер:38.9 КБ
ID:5123437

Коментар

Има ли вече конкретни отзиви за тази шарка?
            Според сайта на Гудрич я има в доста размери.
            http://www.bfgoodrichtires.com/specs...-km2/3930.html
            Аз не вярвам в чудеса!
            Разчитам на тях!

Коментар

BFGoodrich T/AKM2 215x75x15 Карам ги вече трети месец и съм много доволен.Нямат точка за сравнение с MALATESTA Kobra.На 19 декември и вчера ги тествъх в снегът и ми направиха много добро впечатление,защото малко бях песимист за представянето им в сняг.Относно калта няма какво да говорим граиферът говори сам за себеси.Също така са изключително меки за разлика от MALATESTA Kobra. Ето малко снимчици:
              Прикачени файлове
              Suzuki Vitara 1.6 8v Limited Slip Diff, BFGoodrich T/AKM2 215x75x15

Коментар

Първоначално публикуван от Arkus Преглед на мнение
                BFGoodrich T/AKM2 215x75x15 Карам ги вече трети месец и съм много доволен.Нямат точка за сравнение с MALATESTA Kobra.На 19 декември и вчера ги тествъх в снегът и ми направиха много добро впечатление,защото малко бях песимист за представянето им в сняг.Относно калта няма какво да говорим граиферът говори сам за себеси.Също така са изключително меки за разлика от MALATESTA Kobra. Ето малко снимчици:
                На какви парици отговаря точно този размер и от къде?
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
                  На мен поне от снимките страшно много ми приличат на едни руски гуми дето най-често ги слагат на Уаз, но не им знам марката.
                  Въпросните руски гуми имат толкова общо с Гудридж , колкото госпожица Велислава Дърева има общо с мис свят .
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                    На какви парици отговаря точно този размер и от къде?
                    Ще погледна утре фактурите , но ако не ме лъже паметта : около 240 лв. за брой , с включен ДДС. Център за гуми "Диана" - Пловдив , края на август , миналата година.

ПС. И за сравненията : с други марки ще стане каша . Затова имам впечатления спрямо стария модел : Осезаема разлика няма . Поне в калта ( истински сняг все още няма) .
                    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Преди 2 седмици взех на Рокито новия гуудрич 31/10.5/15 ,и след 1-2 разходки колегите си намразиха и кобрите и бутонките та чак и кайманите. Наистина гумата е много добра!Тия дни ще пусна и снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                        Ще погледна утре фактурите , но ако не ме лъже паметта : около 240 лв. за брой , с включен ДДС. Център за гуми "Диана" - Пловдив , края на август , миналата година.

ПС. И за сравненията : с други марки ще стане каша . Затова имам впечатления спрямо стария модел : Осезаема разлика няма . Поне в калта ( истински сняг все още няма) .
                        .... вече минаха тест и на сняг : В прясно навалял сняг си гребат като в кал . На отъпкан обаче ги няма никакви ( като почти всяка гума МТ ) . Само на задно не ще да потегли дори.

Коментар

Твърдо съм решил да ги тествам на един автомобил, и трябва да разбера как са при по-скоростно каране. Това, което прочетох като отзиви и после го видях написано и в официалния сайт на производителя е , че са със значително по-здрави бордове от предишния модел КМ-1. Радвам се , че отзивите на хора, които вече ги имат са положителни.

Коментар

Някой може ли да сподели как са на асвалт.Шумни ли са,да ли ще се изтъркат бързо?
                            Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                            Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Изтъркват се по бързо в сравнение с предходния модел.
                              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Изтъркват се по бързо в сравнение с предходния модел.
                                По принцип по-качествените гуми с по-мек каучук се износват бързо. Значи, че са ги подобрили.
                                Последно редактирано от Yaro; 31-03-10, 23:17.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X