Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изправяне на джанта с история.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

.

Аз пък кога съм се заяждал???Стана ми любопитно.....между другото си я направил кат нова
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Има голям смисъл от оправянето.Нова оригинална струва над двеста лева и я няма в наличност.От други производители трудно се намира(на митко фулдата може да се вярва-той ме прати директно за оригинална).
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

.

"Само побългареното е по-добро от оригиналното"
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Теоретично погледнато, не е би ли била опасна такава джанта за последваща употреба? Нещо си там умора на материала и пр. сложни думички? Вярно, че стоманата е донякъде пластичен материал, но нали все пак има и закалки?
          Nissan NP 300 '10, Honda Transalp '94, а сега и TLC 90 '97

Коментар

Аве защо лъжете хората че тая джанта е от Рендж Ровър, като е от Шевролет (то си е написано върху нея)
            То си има закалки на стоманата, ама после се нагрява пак за да се отвърне и да стане пластична и ако на джантата и е за първи път не е сташно, ама ако всеки ден събарят дървета с нея и после Голди я лекува, може и да се отчупи някоя парчетия при изправянето
            http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
            Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Ще я заварим, няма страшно
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X