Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изправяне на джанта с история.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изправяне на джанта с история.

Изправяне на джанта с история. Всичко започна на една разходка по Стара Планина. Покорихме връх Свещи Плащ с надморска височина
    1888м. До тук добре но нещешли едната джипка спука гума и това не беше сташно. Сташното стана, когато колегата джипаджия реши да създаде нов вид спорт, а именно пускане на гума от голяма надморска височина до далеч по малка такава.Пускането не беше много точно и гумата отнесе няколко дървета на примерна височина около 1000 метра надморска височина. Разбира се от гумата не ставаше нищо, но желязото(бившата джанта) въпреки странната си форма и окаяния и вид ни дожаля да я хвърлиме. Така че се хванах на работа . Ето и резултата.
    LZ1VMH

Къде

Коментар

LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен Исаев
        Къде
        Много бързаш
        LZ1VMH

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/G...0/P1230003.MOV
          LZ1VMH

Коментар

Това е след няколко часова занимавка.

Тук добова някакъв вид.

LZ1VMH

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/G...0/P1230297.MOV

На това му се вика джанта с история.
              LZ1VMH

Коментар

чудя се само каква щеше да е историята на джантата ако беше срещнала някой заблуден турист по врема на спускането си, ама вие си знаете....

Коментар

Първоначално публикуван от denislav
                  чудя се само каква щеше да е историята на джантата ако беше срещнала някой заблуден турист по врема на спускането си, ама вие си знаете....
                  Джантата щеше да е по крива.... все пак туристите са яки хора.
                  Дори и толкова крива ми беше много трудно да я изправя. Незабравяйте, че е оригинална от Рейч Ровър и дебелината на стоманата след измерване се закова на 3 мм . За сравнение желязото което сложих да крепи лебедката е с дебелина 4 мм.
                  LZ1VMH

Коментар

Аз като горд собственик на историческата джанта мога само да изкажа задоволството си от работата и усилията положени от голди,за да върне към живот туй парче метал.
                    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда
                      Аз като горд собственик на историческата джанта мога само да изкажа задоволството си от работата и усилията положени от голди,за да върне към живот туй парче метал.

Благодаря за признанието.
                      LZ1VMH

Коментар

.

А аз искам да знам колко струва такава джанта като нова,за да видя има ли смисъл ремонта,или просто Голди се е заял с нея
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Re: .

Първоначално публикуван от ninja_1
                          А аз искам да знам колко струва такава джанта като нова,за да видя има ли смисъл ремонта,или просто Голди се е заял с нея
                          Джантата срува доста пари и при това трудно се намира, нека собственика и каже.
                          LZ1VMH

Коментар

.

Ааа,аз си помислих,че нещо си се заял
                            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Re: .

Първоначално публикуван от ninja_1
                              Ааа,аз си помислих,че нещо си се заял
                              Аз не съм Соти за да се заяждам
                              LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X