Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Malatesta Desert vs. BF Goodrich A/T

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Malatesta Desert vs. BF Goodrich A/T

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
    Сравнявате гума регенерат с доказано най-добрата гума за ценовия си клас и представяне на най-много различни терени. Отговорът е логичен

Абсолютно съгласен.
    LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
      ... Поради факта че са агресивни гумите не се карат бързо и съответно проблеми при експлоатацията липстват и едно скъсване при лошо стечение на обстоятелствата (удар в предмет и др.) не е болезнено за водача, както е с други гуми ...
      Други са ми наблюденията. Много хора, които си слагат регенерати (като прочутата до неотдавна Малатеста Кобра), си раздават яко газ и по асфалта ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Други са ми наблюденията. Много хора, които си слагат регенерати (като прочутата до неотдавна Малатеста Кобра), си раздават яко газ и по асфалта ...
        Тук пак опираме до задкормилното...

Аз регенерат бих си сложил предимно за "горска" употреба и главно защото джипката ми (за УАЗа говоря) е с доста слаб мотор, който евдва ли би скъсал каквато и да било гума.

Аз лично недоумявам как и защо на джипки за по 20К (и нагоре) пари се слага регенерат.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение

Точно за този проблем става въпрос.

Коментар

Ясно, ясно - BFG A/T печели така убедително (за моите нужди) както Байерн отстрани Спортинг.

Коментар

до тука добре,регенерата отпадна
              аз бих ти препоръчал да помислиш за друга А/Т гума все пак,например на Бриджстоун,доказано по-добра на заледено-личен опит!
              аз самия карам с BFG A/T и честно казано не съм очарован,стават за всичко по-малко,но най-вече за сух и мокър асфалт,както и за пресен сняг и киша,всичко друго е с много условности

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X