Нуждая се от компетентен съвет. В момента Черокито е с Lassa Competus 235/75/15. За смяната съм се насочил към BF Goodrich A/T или Malatesta Desert - същия размер. Лично аз спадам към категорията "SOFT" off-road ентусиаст. За BFG A/T има писано доволно много във форума и всичко изглежда се обобщава с написаното от Венцислав Петров :
"Това е най-добрата АТ гума на пазара. ... Ако ви трябва гума за ежедневна екплоатация и от време на време офроуд това е най-правилната възможна."
В линка Malatеsta Desert е оценена от самия прозиводител по следния начин - асфалт & А/Т - 3 (максимална оценка - 4) ; mud,rock,sand,snow - 2 което за скромните ми намерения е напълно достатъчно.
За цената на BFG A/T си имам проблизителна представа, за тази на Малатеста - никаква.
И така - вие кой от двата варианта препоръчвате?
"Това е най-добрата АТ гума на пазара. ... Ако ви трябва гума за ежедневна екплоатация и от време на време офроуд това е най-правилната възможна."
В линка Malatеsta Desert е оценена от самия прозиводител по следния начин - асфалт & А/Т - 3 (максимална оценка - 4) ; mud,rock,sand,snow - 2 което за скромните ми намерения е напълно достатъчно.
За цената на BFG A/T си имам проблизителна представа, за тази на Малатеста - никаква.
И така - вие кой от двата варианта препоръчвате?
Коментар