Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Широки гуми на тесни джанти-рискове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Широки гуми на тесни джанти-рискове?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    BFG AT е тясна гума. За 32/11.5R15 по-добре джантата да е 7J.
    По принцип 8-ца е по-добре, но като изхождаме от АТ грайфера на гумата, няма кой знае каква разлика при работата и монтирана на 7-ца

Коментар

Пет АТ на Гудрич съм монтирал, и все на най-тясната джанта която производителя препоръчва. След един месец джантата е мармалад от тукати по бурдюрите. Няма друга такава гума - голям балон, с тесен протектор. А те размера като широчина, по балона го дават.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Пет АТ на Гудрич съм монтирал, и все на най-тясната джанта която производителя препоръчва. След един месец джантата е мармалад от тукати по бурдюрите. Няма друга такава гума - голям балон, с тесен протектор. А те размера като широчина, по балона го дават.
        Аз съм карал за кратко само веднъж на Вранглера 32х11,5х15 , но по съвсем други причини не смятам да повторя. Това не означава , че изключвам това , което пишеш.

Коментар

О и аз радиално АТ на Гудрич няма да повторя. Огъва се като локум.
          Диагоналното АТ стои много по-стабилно.

Коментар

Ще съм много благодарен, ако някой каже за този размер гума 7.50-16 C/8 112/110L каква джанта трябва да търся. Имам едни джанти - (J16x8JJ DOT TOPY 623 00 A VB100 NISSAN) - но май са широки...
            Mit einer positiven Einstellung faellt jede Aufgabe im Leben leichter.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Бозаджиев Преглед на мнение
              Ще съм много благодарен, ако някой каже за този размер гума 7.50-16 C/8 112/110L каква джанта трябва да търся. Имам едни джанти - (J16x8JJ DOT TOPY 623 00 A VB100 NISSAN) - но май са широки...

Я провери дали не е 7,50 R /16, ако е такава, позволения рейндж ти е 5 - 6,5. Текива са щатните стоманени на ЛР Дифендър , и аз имам два комплекта гуми и джанти почти нови за продан (не му е мястото тук).

Коментар

Мисля, че гумата е предназначена точно за ЛР Дифендър, а аз мисля да я слагам на Паджеро и май от ЛР Дифендър джантите не стават. На Паджеро-то са 6х139.7

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Бозаджиев Преглед на мнение
                  Мисля, че гумата е предназначена точно за ЛР Дифендър, а аз мисля да я слагам на Паджеро и май от ЛР Дифендър джантите не стават. На Паджеро-то са 6х139.7
                  Определено не стават.

Коментар

Я провери дали не е 7,50 R /16, ако е такава, позволения рейндж ти е 5 - 6,5. Текива са щатните стоманени на ЛР Дифендър , и аз имам два комплекта гуми и джанти почти нови за продан (не му е мястото тук).
                    А дали единия комплект джанти не е от рубикона?

И за да не е оффтопик, Димата кара 13.50" на 7" джанта.
                    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение
                      Я провери дали не е 7,50 R /16...
                      Проверих - на гумата пише 7.50-16 C, нищо друго. Кто гледам колко е широка гумата, май не по-широка от 6" джанта и трябва, но все пак аз да попитам...

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                        Димата кара 13.50" на 7" джанта.
                        И се престроява без да върти волана.

Коментар

А дали единия комплект джанти не е от рубикона?

И за да не е оффтопик, Димата кара 13.50" на 7" джанта.

Голяма грешка, Рубикона си дойде с 8-ци. И двата комплекта са от Дифендър - 90, стоманени оригинални и не стават за нищо друго освен за Ланд Ровър. Болт патерна на Дифендър е друг.

Коментар

И се престроява без да върти волана.
                            Ти сигурно от опит знаеш

Голяма грешка, Рубикона си дойде с 8-ци. И двата комплекта са от Дифендър - 90, стоманени оригинални и не стават за нищо друго освен за Ланд Ровър. Болт патерна на Дифендър е друг.
                            Широките джанти за Jeep се оказаха най-дефицитната стока в България
                            99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                            It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Широките джанти за Jeep се оказаха най-дефицитната стока в България

Аз успях да му сложа 10х15, но ги чаках два месеца.

Коментар

Може ли малко помощ джанти(Landrover Discovery1 7Jx16 железни) да сложа гуми 235/70/16. В момента съм на 205/80/16.Пороблеми ще има или не.
                                <Land Rover Discovery 300 tdi> <Bearmach/Pro Comp 2"> <Extreme Evolution 32">http://arhangel.run-bg.com/bg/index.pl

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X