Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бързо помпане на гуми
Свий
X
-
Бързо помпане на гуми
Тагове: Няма
-
До: Бързо помпане на гуми
Първоначално публикуван от VoyagerX Преглед на мнениеРаботи. Пръска се някакъв лесно запалим аерозол и като драснеш клечката гумата се напомпва и залепва за джантатаReal? Дезодорант-пръскащ-палиш=Напомпва се.
Това ще е доста полезно за колегите които карат с доста свалено налягане в гумите. Но дали е реално?
Коментар
-
Аз съм помпал така.Няколко пъти основно с бензин.Става.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение... Това ще е доста полезно за колегите които карат с доста свалено налягане в гумите. Но дали е реално?
Точно за каране с ниско налягане на гумите полза няма никаква.
Тази процедура се използва за залепяне на разбортирана гума. Реална е, но по принцип има и опасност да я предОбриш ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеТочно за каране с ниско налягане на гумите полза няма никаква.
Тази процедура се използва за залепяне на разбортирана гума. Реална е, но по принцип има и опасност да я предОбриш ...Начинаещ съм още, но все пак.
С това нещо само се "залепя", а после си я помпаш с коНпресорчето, така ли?
Коментар
-
Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнениеС това нещо само се "залепя", а после си я помпаш с коНпресорчето, така ли?
А компресора си е задължителен атрибут на джипката, щом ще се излиза извън пътя, или ще се ходи на майната си.
Даже ако си забелязал по сериозните експедиции си носят и прилично количество резервни гуми.
Не знам само дали хубав компресор с прилично голяма бутилка не би свършил по-добра работа, стига мястото да позволява ползването му.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Колегите правилно отбелязаха,че спрея "старт газ",(основното съдържание е етер)-е подходящ за тази цел.
-А за напомпване ,аз ползвах бутилка от въгледвуокисен пожарогасител,зареждах я с аргоновата смес за телоподаващото.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение... Правили сме го в планината (аз гледах) - работи.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеА преди това моята гума (31") я залепихме с твоя компресор. Имаш ли представа какъв му беше дебитът?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар