До: "GOOD/YEAR WRANGLER" - MT/R Въпрос!
Привет!
Ще те помоля за това...
И още нещо наистина ли има купър 235/70/16...
И каква е разликата в цените м/у двете сравнявани от мен...
Ако знаеш отговорите на моите въпроси моля те пиши...
Първоначално публикуван от Yaro
Преглед на мнение
Ще те помоля за това...
И още нещо наистина ли има купър 235/70/16...
И каква е разликата в цените м/у двете сравнявани от мен...
Ако знаеш отговорите на моите въпроси моля те пиши...

.Тези гуми също така при ръчкане пазят трансмисията и другите силови агрегати.Например брат ми казва за тях че когато желае при скорост ги пързаля когато иска на препятствие ги кара да не боксуват.Тези гуми си струват всяка стотинка дадена за тях.Като аналог имат само един модел на Тойо който обаче е още по скъп.Другото е че въпреки новият подсилен модел пилота трябва много да ги пази от тотал щета при пързаляне в остри камъни.Говоря за страничният борд който след такава повреда не се прави.За разлика от другите дървени гуми.Най недоволен бях от тях върху нисък пласт кал пързалящ върху твърда повърхност в Гърция.Номера е като ендуристите да търсиш и скубеш в чистото близо до следата на миналите пред теб.Но това се случи на дълъг етап и всяко чистене на грайфера е съпроводено с риска да останеш без гориво.Но като цяло гумата няма аналог поне в цивилните си варианти.Максис Тойо и БФГ правят за състезания далеч по добри гуми но там цените са умопомрачаващи.Дори за състезания МТР е най близо до шарката за нормални юзъри.

Коментар