Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"GOOD/YEAR WRANGLER" - MT/R Въпрос!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "GOOD/YEAR WRANGLER" - MT/R Въпрос!

Колеги,ако някой от Вас е имал удоволствието да ползва този модел гуми,моля нека сподели как се държат на различни терени и основно ме интересува дали шумят/вият/ на асфалт?
    Идеята е да се ползват целогодишно?...
    Благодаря предварително!
    Прикачени файлове

До: "GOOD/YEAR WRANGLER" - MT/R Въпрос!

Гумите са страхотни. Почти безшумни на асфалт. Доста добри на сняг. Също доста издръжливи на износване. Моите са на 5000-6000 км вече, а визуално не са мръднали. Една от най-добрите универсални гуми според мен.

Коментар

Аз съм с такива, благодарение на съветите на Чавдар (V93) и Митко Фулдата.
      Могат спокойно да се нарекат "универсални" кални гуми. Приемливи са и на сняг, държат на странични наклони. Вият при висока скорост, но не мога да кажа дали повече или по- малко от другите кални гуми. Имал съм кумхо за кал - то се държеше по- добре на асфалт.
      Зима иде

Коментар

Амиии..., това ми е любимата гума...
        В ГОЛЯМАТА глина не е като Силвърстона, в ГОЛЯМАТА кал не е като Богера, на ГОЛЕМИТЕ камъни не е като Айрока, на АСВАЛТА не е като Игъла, на СНЕГА не е като Мишлена, ама НАВСЯКЪДЕ е РАВНОМЕРНА И ПРЕДСКАЗУЕМА !

Коментар

Амиии ... за това става въпрос!За сега съм в правилната посока,благодарение на всички пуснали мнение по въпроса - за сега де!

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
            ... основно ме интересува дали шумят/вият/ на асфалт? Идеята е да се ползват целогодишно?...
            Естествено, че на асфалт са по-шумни от шосейни гуми. Но, поне според мен, шумът е на приемливи нива. Поне при скорости до 110 - 120 см/ч.

Иначе и аз се присъединявам към добрата оценка за тази гума.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
              Амиии..., това ми е любимата гума...
              В ГОЛЯМАТА глина не е като Силвърстона, в ГОЛЯМАТА кал не е като Богера, на ГОЛЕМИТЕ камъни не е като Айрока, на АСВАЛТА не е като Игъла, на СНЕГА не е като Мишлена, ама НАВСЯКЪДЕ е РАВНОМЕРНА И ПРЕДСКАЗУЕМА !
              По добре не бих могъл да го кажа, само ще добавя, че е достатъчно здрава и не се износва бързо. От всички МТ гуми, с които съм карал е показала най-добро поведение на сняг. За мен недостатък на тази гума е само цената.

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                По добре не бих могъл да го кажа, само ще добавя, че е достатъчно здрава и не се износва бързо. От всички МТ гуми, с които съм карал е показала най-добро поведение на сняг. За мен недостатък на тази гума е само цената.
                Цената е ясна.Важното е да не дрънчат много на асфалта?..

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Естествено, че на асфалт са по-шумни от шосейни гуми. Но, поне според мен, шумът е на приемливи нива. Поне при скорости до 110 - 120 см/ч.

Иначе и аз се присъединявам към добрата оценка за тази гума.
                  А,по шумни ли са от "МУД/БФГ" ти поне имаш опит и виждане с тях?...

Коментар

А,по шумни ли са от "МУД/БФГ" ти поне имаш опит и виждане с тях?...
                    BFG-тата като че ли бяха по-шумни. Или поне издаваният от тях звук ме дразнеше повече.
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ех, какво добро описание даде Фулдата! Фулда, изгуби се..

От МТ-тата, които съм ползвал, това е моята класация по шум. Легенда: 1 - най-шумна на асвалт, 3 - най-малко шумна.

1. BFG MT
                      2. Goodyear MT/R
                      3. Cooper Discoverer STT

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Ех, какво добро описание даде Фулдата! Фулда, изгуби се..

От МТ-тата, които съм ползвал, това е моята класация по шум. Легенда: 1 - най-шумна на асвалт, 3 - най-малко шумна.

1. BFG MT
                        2. Goodyear MT/R
                        3. Cooper Discoverer STT
                        "Yaro",ако имаш вазможност пусни снимка на гумите от пост №3 ... интересно ми е да ги видя т/ст да се запозная с тях нагледно!?
                        Благодаря!

Коментар

Привет!
                          И аз съм се ориентирал към гудиъра, но ми харесва и купъра...
                          Само, че мойте обещаха да ги докарат от Румъния на къде, къде по човешка цена от родните търговци...
                          Нещо Моканина дето ще ми продава гудиъра ме разубеди за купъра, че били много по тежки...
                          Искам да попитам това вярно ли е...
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

"Yaro",ако имаш вазможност пусни снимка на гумите от пост №3 ... интересно ми е да ги видя т/ст да се запозная с тях нагледно!?
                            Благодаря!
                            Разгледай тази публикация.

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                              ...Нещо Моканина дето ще ми продава гудиъра ме разубеди за купъра, че били много по тежки...
                              Не се усещат тежки, но мога да ги премеря.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X