Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стават ли BF Goodrich AT за тежък офроуд с Паджеро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стават ли BF Goodrich AT за тежък офроуд с Паджеро?

Първоначално публикуван от stojan Преглед на мнение
    не знам да ли е ходил до хижа Средногорец пьтят е много разнообразен камьни,кал и изровени от водата пьтища от всичко по малко,в продьлжение на около 15 километра придружени на места сьс сериозен наклон.
    Абе колега,я да те питам от къде минаваш за тази хижа Средногорец,че има такива стръмни участаци.Сама една долина има и се съмнявам ако вали да излезеш ако ще и с МУД терен да си.А от другите пътища аз знам 5 на 3 от тях съм излизал с москвича на дядо.За Гумите незнам какви са май аллтерен(на москвича де)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Хах пътя за средногорец е доста развален след миналогодишните валежи....сега малко е оправен....Но и долината се минава без проблем лично ние сме го минавали с едно Г....а сега незнам преди 2-3 седмици минахме от там с атв-тата беше доста изрито....

Коментар

Имайте предвид,че темата е от 2006г.,а 2005 имаше много обилни валежи и наводнения,та пътищата в балкана бяха доста развалени,даже от х.Чивира до х.Средногорец пътя беше отрязан напълно,едва минавахме с моторите.
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

А в крайна сметка с какви гуми да ходим на средна ръка Off road с Паджеротата, че още незнам какво е Hard Off Road ? (към колегите с опит )
          че и аз съм новак и с гуми за Хасфалт дето трябва да ги сменям
          www.4x4Trips.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Lesov Преглед на мнение
            А в крайна сметка с какви гуми да ходим на средна ръка Off road с Паджеротата, че още незнам какво е Hard Off Road ? (към колегите с опит )
            че и аз съм новак и с гуми за Хасфалт дето трябва да ги сменям
            На моето Паджеро съм с BF Goodrich AT.Много добра гума за скорост, вода и сняг.За разходи по гората -камъни, трева ит.н. също са ок.За дълбока кал определено не стават- протектора много трудно се самопочиства, колкото и да развърташ гумите.Ако си решил да тормозиш машината в калотиите ти трябва кална гума.Нашите машинки, обаче не са особено подходящи за тази цел- липса на цял преден мост, много малки ходове на окачването...с доработки всичко става, разбира се, но там парите са няколко пъти над това, което си дал за джипката.
            Калните гуми са ок за гората, но зимата или на мокър асфалт ще побелееш.При по-висока скорост- също...Пълно щастие няма.Влади-Голди продаваше едни много готини китайски гумета за кал, като гледам че бая ги търкалят и по асфалта.Цената им също е добра.
            08седемшест5едно513четири

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X