Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стават ли BF Goodrich AT за тежък офроуд с Паджеро?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стават ли BF Goodrich AT за тежък офроуд с Паджеро?

Спрял сьм се на гуми BF Goodrich ALL-TERAIN 31x10,5R15.Интерисува ме дали стават за тежьк офроуд и не са ли ниски.Жипката е MITSUBISHI PAGERO 92г.

Re: BF Goodrich

Първоначално публикуван от stojan
    Спрял сьм се на гуми BF Goodrich ALL-TERAIN 31x10,5R15.Интерисува ме дали стават за тежьк офроуд и не са ли ниски.Жипката е MITSUBISHI PAGERO 92г.
    не са никак ниски но не стават за твжък офф роуд, потрърси из форума имам доста мнения за тези гуми.
    no signature no problems

Коментар

вьв форума открих отзиви само за BF Goodrich MUD TERRAIN

Коментар

вьв форума открих отзиви само за BF Goodrich MUD TERRAIN
        OK тогава аз ще ти кажа от опит гумите са супер но само за лек оффроуд в дълбока кал и на камъни не стават. Иначе са доста добре на сняг и на асфалт и изкарват по думи на производителя 100 000 км. но не ми се вярва, аз карам вече 17 000 км. с тях и съм много доволен. Провери си в сайта дали стават за твойта кола че 31" незнам дали ще вкараш в паджерото, има тука колеги с паджерота нека те споделят.
        Успех
        no signature no problems

Коментар

За "Тежък" ОффРоуд ти трябват МТ Гуми, АТ по презумпция са шосеини Универсални гуми.
          Успех

Коментар

Re: BF Goodrich

Aко вдяваш руския виж тук:http://www.pajero4x4.ru/bbs/phpBB2/ Има какво да научим от руските колеги

Коментар

темата я има и се казве А/Т Гуми до 250 на бр. или нещо такова.
              Плус това там сложих снимка на един затунал пикап със точно такива гуми.
              аз имам такива гуми, и не мога да се оплача. Очаквах да ми даде много шум на асфалт но за радост не е така.
              Някои казват че такива гуми ти навреждат и на икономията на гориво, но и това не се случи при мене.
              Преди си правех 20 мили на галон и сега пак толкова правя. Тука извун градско каране нямя щото винаги има трафик.
              Само като пътувах от Калифорниа до Оклахома имах такава възможност, но моя пикап нямя голямя разлика в градско и извун градско. Беще някъде към 24 мили на галон.
              Относно колко искарват, не мисля че ще е проблем да искарат 50,000 мили наи малко . Някуде кум 80,000 км.
              Моите оригинали на Генерал искараха 50,000 мили и са по не издържливи от тези.
              Но не искам да звуча като " нашето гарже е наи хубаво" така че ти сам си направи избор.
              Плюс това не съм запознат със БГ пазара и не знам какво друго има там.
              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Гумите не стават за тежък оф роад, просто са асфалтови. Ако искаш сериозни гуми си харесай други. Иначе тези са супер за асфалт и излети...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
                  За "Тежък" ОффРоуд ти трябват МТ Гуми, АТ по презумпция са шосеини Универсални гуми.
                  Успех
                  не е баш така - в сайта на гудрич А/Т-то са при офроуд гумите и им дават 50 на 50 оф-асфалт... а на М/Т-то дават 80 към 20% в полза на офроуда...

виж в темата за "А/Т гуми до 250лв... " за съжаление тоя размер е 300-300 и няколко лв... иначе на паджерото стават без проблем /само да не е от най-старите с провиснало окачване/...
                  моя Галопер доскоро беше с 31х11.5х15 и нямаше проблем с опиране, дори и в позата на аватара /на кантар на 2 гуми/ ...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

с МТ гума на галопера ще спреш да си мислиш това за АТ-то

Коментар

тези гуми са за неделни разходки по черни пътища, за екстремен офроуд трябват много по - сериозни гуми и ибикновено не само едни. кажи каде ще караш колата и ще даваме акъл
                      drive alive

Коментар

не знам да ли е ходил до хижа Средногорец пьтят е много разнообразен камьни,кал и изровени от водата пьтища от всичко по малко,в продьлжение на около 15 километра придружени на места сьс сериозен наклон.

Коментар

а до хижата колко км асфалт има? а когато не ходиш до там къде караш...

според мен А/Т гумите са точно за твоя случай! Защото караш по черен път, а не се забиваш в някое дере да видиш дали ще минеш...

На мероприятието на Ленд Ровър зимата аз бях с такива гуми
                          и нямах проблем никъде, а някои с М/Т гуми регенерат се въртяха като пумпали - пътя беше чакълест с малко сняг отгоре и блокчетата на гумите им просто нямаше къде да се забият...

В момента с какви гуми си /тип и дълбочина на протектора/?
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                            а до хижата колко км асфалт има? а когато не ходиш до там къде караш...До хижата асвалт няма.Само черен пьт е.През другото време само градско.

В момента сьм с гуми PETLAS FULL ATAK 225/70 R15.Протектора е над 10милиметра.Ще ги сменям защото са прекалено ниски за такива мероприятия.

Коментар

В момента сьм с гуми PETLAS FULL ATAK 225/70 R15.Протектора е над 10милиметра.Ще ги сменям защото са прекалено ниски за такива мероприятия.[/quote]

да-аа... Наистина са много ниски... не знам само с какви джанти си, щото някои от по-старите има и с положително ЕТ /средата на гумата е леко навътре спрямо главината/ и ако си с такива, може да ти опират новите гуми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X