Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
    Питах. Нямат уви. Проверих по руските сайтове и там няма.
    Знам, че мнения за поведението няма да има, но става дума за мнения. Утре ще видя такава гума дет се вика in life. И ще напиша поне на вкус и мирис каква е.
    Голди, не се сърди ама си пристрастен. И мен ако някой ме пита " Става ли за работа конкурента ти Х?" . Аз ще отговоря " Хич не става". Ако ме убедиш агрументирано, ще си призная. Ценово тези гуми са доста по-ниско поставени от тези, които ти предстваляваш.
    Мнение за МТ117 Екстрийм има Виктор. И съм го чувал и съм виждал гумите. Той е много доволен.

Не ти се сърдя де, Щом мислиш че съм пристрастен. Тези гуми бяха едни от първите, които видях в голям размер, сложени на една Ге класа. Трагедия. Човека се мъчеше (става дума за състезания).
    Сашо им беше вносител и самият той изкара само едно сътезание.
    За самата гума: - Доста агресивна шарка, която обаче се справя много трудно с калта и недай си боже с трева или сняг.
    Послушай ме и няма да съжеляваш. И друг път съм споделял подобно мнение.
    По въпроса за конкурентните гуми да знаеш, че това са последните шансове за такива цени и то само защото са внесени вече. Новата ценова листа е с около 40 евро на гума в посока на горе. При това без ДДС.
    LZ1VMH

Коментар

... Знам, че мнения за поведението няма да има, но става дума за мнения. ...
      Виж какво намерих на един руски сайт

И гумата, в по-едър план.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-10-08, 22:31. Причина: Добавка
      Ние не сме неутрални!

Коментар

MT177 Extreme нямат нищо общо с тези , за които дискутирате. Ковачев не беше виждал преди това такива преди да ги види на Варненското състезание на моя джип.
        Голди е прав до някаде, дори и в чужбина отзивите не са никак ласкави за тях(Sport) не помня линка за съжаление.
        Аз имам и Интерко ЛТБ, и мога да сравня. Силвърстон МТ 117 Екстрийм е в пъти по-добра гума за нашите условя и терени. Друг е въпроса, че когато внесох Интеркото ми се върза по около 200лв. на гума ( в САЩ цената беше 136 долара, а курса към лева 1,24). Кики също си купи такива.
        Последно редактирано от Виктор Мечкаров; 18-10-08, 10:44.

Коментар

Наистина съм готов да ислушам всякакви мнения за тези гуми.
          В събота я видях гумата на живо. Впечатление прави, това, че блоковете са доста раздалечени ( от снимките не личи толкова ). Изглежда доста добре. Това което ме притеснява е доста мекия каучук. Според мен ще се износва много бързо на асфалт.
          В момента се опитвам да намеря менията по разни форуми за тази гума.
          Интересното е, че МТ117 Екстрем се произвежда и в размер 33", но не се внася в България явно. Този размер го има в техния фирмен сайт. Ако успея да намеря такъв размер въобще няма да се замисля за нещо друго.
          Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
          NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Наистина съм готов да ислушам всякакви мнения за тези гуми.
            В събота я видях гумата на живо. Впечатление прави, това, че блоковете са доста раздалечени ( от снимките не личи толкова ). Изглежда доста добре. Това което ме притеснява е доста мекия каучук. Според мен ще се износва много бързо на асфалт.
            В момента се опитвам да намеря менията по разни форуми за тази гума.
            Интересното е, че МТ117 Екстрем се произвежда и в размер 33", но не се внася в България явно. Този размер го има в техния фирмен сайт. Ако успея да намеря такъв размер въобще няма да се замисля за нещо друго.
            И изобщо няма да сбъркаш, една година го карам (МТ117- Екстрийм) и не е мръднала.

Коментар

Silverstone 117 - Extreme
              35x10.50 = 230 Euro (около)
              Внасят се от Гърция
              Последно редактирано от getdown; 21-10-08, 17:17.

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
                Silverstone 117 - Extreme
                35x10.50 = 230 Euro (около)
                Внасят се от Гърция
                Имаше една песен на Висоцки, в която се казваше " А мне туда не надо".
                На мен ми трябват 33" +/- 0.5

Коментар

Имаги всякакви 31''-35+ ! През април, когато се интересувах имаха дори 37'' и 39'' на склад!

Коментар

Такива размери Силвърстон не произвежда 37, 39. А 35- ците в България са по 320лв. и ги има на склад.

Коментар

Хората ми казаха че имат на склад и 37'' и 39''.

Коментар

Първоначално публикуван от getdown Преглед на мнение
                        Хората ми казаха че имат на склад и 37'' и 39''.
                        Те хубаво са ти казали, но пък Silverstone казват на сайта си, че MT117 Xtreme го правят макс. в 35 х 11.50 R16 ...

Ние не сме неутрални!

Коментар

Някой знае ли къде се продават SilverstoneMT117 Xtreme в размер 35", име на фирма и телефон за контакт...

Коментар

Първоначално публикуван от edobg Преглед на мнение
                            Някой знае ли къде се продават SilverstoneMT117 Xtreme в размер 35", име на фирма и телефон за контакт...

Колега, в тази тема на няколко пъти се споменава това. Аз ги видях в Мотоексперт на бул. "Черни Връх" кв. Драгалевци срещу Фантастико - размер 35х11,5х16.

Коментар

Ами аз вече скочих в тигана. Сложих гумите и живот и здраве утре ще ги пробвам в условия максимално близки до бойните...
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от Pursie; 14-11-08, 08:39.

Коментар

Ами аз вече скочих в тигана. Сложих гумите и живот и здраве утре ще ги пробвам в условия максимално близки до бойните...
                                Честито Пърси!
                                Я... тия джанти са ми познати...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X