Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Pursie предполагам вече си изградил мнение за гумите. Би ли споделил как се представят на различни терени и най-вече върху сняг?
    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
      Pursie предполагам вече си изградил мнение за гумите. Би ли споделил как се представят на различни терени и най-вече върху сняг?
      Тази зима големия сняг ни заобиколи и не успях да пробвам гумата на дълбок сняг. В кал се представя фантастично, особено в излизането от коловози. Лошо работи в замръзнали странични наклони.
      Също и в глина добре работи. Самопочиства се много бързо.
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Казваш че е доста мека, от това според мен, би следвало да е добре на утъпкан сняг и заледено. А на асвалт как се представя, тресе ли много, как спира на мокро?

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
          Тази зима големия сняг ни заобиколи и не успях да пробвам гумата на дълбок сняг. В кал се представя фантастично, особено в излизането от коловози. Лошо работи в замръзнали странични наклони.
          Също и в глина добре работи. Самопочиства се много бързо.
          Да вземем да и поизтупаме прахта на тази тема.
          Pursie - давай впечатления от тези гуми.
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

До: Каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Cooper Discoverer STT-много съм доволен.

Коментар

Да вземем да и поизтупаме прахта на тази тема.
              Pursie - давай впечатления от тези гуми.
              Въпросът е към Pursie, но и аз да си дам мнението.
              Първо да кажа за поведението на кал, за където е и създадена гумата. Та на кал според мен няма равна. Вранглера я развърта добре и хвърля буци кал, колкото юмрук, на 3 метра височина, направо оре калта.
              На страничен наклон не е добре, ако и малко калчица веднага подхлъзва.
              Друго много силно впечатление ми прави, че излиза от доста дълбоки коловози без да се замисли, дори в началото докато свикна се чуствах странно, влизам и излизам от тях все едно ги няма.
              На лед няма какво да споделям, няма я никаква.
              На сняг отъпкан е що годе добре, по-добре от други МТ-та, а на неотъпкан върви до момента в който спреш, потеглянето е кошмар вместо напред джипа тръгва на долу.
              На асфалта е страхотна без значение дали мокър или сух, гумата се държи супер, предполагам заради мекия каучук.
              И най-интересното оставям за накрая - без никакъв баланс (нямам и един грам тежест по джантите) гумите нямат никакво биене, е поне до 130 км/ч.

С две думи - ако ви трябва силно агресивна гума, с която можете да се придвижите до, и обратно от трасето, силно препоръчвам тези.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                Cooper Discoverer STT-много съм доволен.
                Присъединявам се. Страхотни са на сняг и въобще когато е студено. Лятно време не съм ги карал. А зимата и в калта си ги бива.
                Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                  Присъединявам се. Страхотни са на сняг и въобще когато е студено. Лятно време не съм ги карал. А зимата и в калта си ги бива.
                  И лятото си ги бива-много съм доволен и са много тихи на асфалт.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                    И лятото си ги бива-много съм доволен и са много тихи на асфалт.
                    Сигурно е така, но гумите са зимни и при >13 градуса износването е много по-интензивно. Особено при горещо време и то на асфалт, който е още по-загрят. Така, че по възможност не ги карай лятото.
                    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Първоначално публикуван от zippel Преглед на мнение
                      Сигурно е така, но гумите са зимни и при >13 градуса износването е много по-интензивно. Особено при горещо време и то на асфалт, който е още по-загрят. Така, че по възможност не ги карай лятото.
                      Това са кални гуми!

Коментар

Според мен за кал само Тракторните

Коментар

BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM2 ...за кал и неотъпкан сняг и няма да съжалявате!

Коментар

Първоначално публикуван от rockyTDI Преглед на мнение
                            BF Goodrich Mud-Terrain T/A KM2 ...за кал и неотъпкан сняг и няма да съжалявате!
                            От един месец ги тествам,и подържам мнението на колегата rockyTDI.

Коментар

От: До: Каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Моля за мнения за този Купър.Този грайфер е старата шарка-нали? Как се държат на сняг и не-много дълбока кал?Може ли да се разчита в гората на тях? Мисля да ги ползвам за лов.А на асфалт как са?Поздрави!

Коментар

От: Каква гума предпочитате за кал и неотъпкан сняг

Откъде, могат да се купят ,,Тракторки,,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X