Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтини гуми от Европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми интересен саит добри цени

Избираш размера и хоп цената и виждаш граифера
    0885 297985,мтел-Радо
    0876 556870,виваком като домашен

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=29193
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Дежа вю

Предлагам темата да се заключи, или по някакъв начин публикациите на колегата godech да се "залепят" към основната.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

До: Евтини гуми от Европа

Какво бихте казали за тази гума ,някой карал ли е такива.
          Wrangler AT/R
          Прикачени файлове

Коментар

Карах ги на старата джипка, доволен бях.Стават без екстийми !
            TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
            Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
            Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
            Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Първоначално публикуван от newage Преглед на мнение
              Meжду другото, поръчах 2 броя Falken 205/80/15 по 140 лв. едната и пристигнаха по куриер. Така че, всичко е ОК.
              Колега, ако става въпрос за обсъждания сайт, дай повече инфо. Само с кредитна карта ли става плащането или и с наложен платеж, кой е куриера, качеството на стоката /в смисъл това което си очаквал ли получи/ и т.н. Благодаря предварително

Коментар

След звънене по доста фирми доставчици на гуми и след доста двуумене и аз си поръчах гуми от www.barzgumve.com. Гумите са Vredestein Wintrac 4 xtreme 255/50 R19 107V XL с протектор на борта на джантата (Wi). Поръчката направих на 23.09.2008 г. като оказах плащане с MasterCard.

Kоличество на продуктите в брой: 4 единична цена: 434.10 Лева
                ------------------------------------------
                Обща сума бруто: 1736.40 Лева

------------------------------------------
                Крайна сума: 1736.40 Лева
                Тя съдържа 20 % ДДС = 289.40 Лева

Това е цената до България с включени всички такси не са ми искали нито лев в повече.

Като цяло впечатленията са добри, като изключим срока за доставка. Ако някой очаква, че могат да му ги доставят за 5 дена да забрави. В продължение на 5 или 6 дена никой не дърпаше пари от картата ми. След няколко разговора с представителите им в БГ разбрах, че докато не се натоварят на куриер гумите никой няма да ми дърпа пари от картата. Това било във връзка с някакви правила в Германия. Но след като още 2 дена нищо не се случваше пратих един е-майл до двата основни е-майла за контакти в немската страница. В резултат на тази кореспонденция се оказа, че май са ги нямали на склад, но след 3-4 дена гумите бяха предадени на куриера и след още 3-4 дена пристигнаха. Всъщност пристигнаха на 13.10.2008 г. Или общо срока на доставка е около 20 дена. След като си поговорих с хората в БГ се оказа, че ако се преведат парите по банков път, т.е. не да ги чакаш да ти ги дръпнат от картата, а им ги приведеш директно по банковата им сметка нещата се случват доста по-бързо, защото от датата на постъпване на плащането им тече срока за доставка. В крайна сметка аз съм доволен. Цената ми е добра. Гумите са точно каквито поръчах. Имайте в предвид,че ги опаковат една по една и не е невъзможно да пристигнат в различни дни. Всяка една гуми с беше с отделен номер на товарителница. Това е от мен. Ако някой има други въпроси нека пита...

P.S. Най-ниската цена, която намерих тук в БГ за точно тези гуми беше 535 лв с ДДС, а имах и оферти за ~ 670 лв на гума. Мисля, че разлика от 100 лв на гума не е малка Имам да проверявам още някой неща, но не ми остана време това са: седмица на производство на гумата и страна на произход. Като ги проверя ще допълня инфото.
                Range Rover Sport 2.7

Коментар

Точно така е с плащането.Аз си поръчах гуми за Голфа в размер 205х65х15-103 лв/бр.Най-ниската оферта за такъв размер бе на 147лв и това с разни отстъпки...
                  Не платих с кредитна карта,а директно внесох сумата в ПроКреди Банк.В петък в 16,30ч.Следващия петък се обадиха от куриерската служба,че не съм си в къщи...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Поръчах 4 броя Bridgestone Blizzak LM-25 205/75/15 96T от barzgumve.com и те взеха, че дойдоха за по 186 лева бройката. Много съм доволен . Колегите казват, че били супер. Още не съм ги видял. Дойдоха за 8-9 дни. Най-тънката цена за тия гуми в БГ беше май на Диана за 225 лева бройката. Това означава спестяване от почти 160 лева за комплект.

Сега май ще се поръчва Fulda Kristall 215/65/16 за по 205 лева бройката. Някой карал ли е с тази гума и може ли даде повече инфо? Ще се ползва за Витара 2.0 V6. Мерси.
                    Vitara 2.0 V6
                    Honda CRV (Gen 1)
                    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                    ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Точно така е с плащането.Аз си поръчах гуми за Голфа в размер 205х65х15-103 лв/бр.Най-ниската оферта за такъв размер бе на 147лв и това с разни отстъпки...
                      Не платих с кредитна карта,а директно внесох сумата в ПроКреди Банк.В петък в 16,30ч.Следващия петък се обадиха от куриерската служба,че не съм си в къщи...
                      Соти,купи си Траял,не са лоши и са по 82лв.

Коментар

Малко по-горе бях споменал,че ще проверя някой неща по доставката е проверих ги. Гумите са произведени в Холандия, а не в Малазия, което според мен е супер и ми беше едно от безпокойствата, и второ произведени са септември месец тази година, което говори, че германците не са ме излъгали като пишеха, че просто ги нямат налични към момента. Не знам, кой в БГ ще ми достави гуми с такава дата на производство. Пробвах ги и на първия сняг ... уникални са...
                        Range Rover Sport 2.7

Коментар

Първоначално публикуван от incomis Преглед на мнение
                          Малко по-горе бях споменал,че ще проверя някой неща по доставката е проверих ги. Гумите са произведени в Холандия, а не в Малазия, което според мен е супер и ми беше едно от безпокойствата, и второ произведени са септември месец тази година, което говори, че германците не са ме излъгали като пишеха, че просто ги нямат налични към момента. Не знам, кой в БГ ще ми достави гуми с такава дата на производство. Пробвах ги и на първия сняг ... уникални са...
                          Oсвен това като цени са несравними - Нови 4х4 гуми Маршал 205/80/16 всесезонни за 148 лв! - дори българският регенерат струва повече.

Коментар

... я си кажете мнението за тази марка гуми и по специално за този модел: http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=44

Коментар

да не отварям нова тема:

та исках да си намеря гуми 245/75/16 или BFG AT или Grabber AТ2 от БГ, но така и не успях, едни ме мотаха повече от месец - ADK - "..а ще доставяме..., обадете се след 2 седмици и т.н" - други изобщо не отговарят на запитвания или не си вдигат телефоните ..абе ... изобщо ... както и да е :-)

викнах неволята и се разтърсих из нета и в крайна сметка се взех гуми от http://www.camskill.co.uk - BFG АТ - търсения от мен размер ...

Малко детайли по сделката - нямаха налични и изчаках 4-5 дни за да ми ги изпратят (поръчах ги на 17-ти - на 20-ти си изтеглиха от картата, на 22-ри гумите потеглиха насам - с tracking number - през InterlinkExpress) - платих ги с кредитна карта на съм се интересувал от други начини - доставката е +20 лири отгоре на 4х4 гума или 80лири за 4-те - в сайта като тръгнете да си правите поръчка си избирате район на доставка и си виждате колко ще ви излезе - няма нужда да потвърждавате и после да отказвате само за да видите колко ще ви излезе.

Крайната цена за 4-те гуми е 1014лв. (487.14 лири) или ~255лв. на гума (с разходите ми по плащането - такава ми е картата - плащам допълнително 0.50лв + 0.5% на транзакция, което е ~5лв. на 1000лв.)

като пристигнат ще дам повече инфо - DOT, страна на производство, качество, и т.н.

успех
                              LR Disco II, Td5

Коментар

... като пристигнат ще дам повече инфо - DOT, страна на производство, качество, и т.н.
                                пристигнаха днес - 'Made in USA', DOT 2108
                                LR Disco II, Td5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X