Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Евтини гуми от Европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Евтини гуми от Европа

Някой да е срещал сайт, на който има Silverstone?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Някой да е срещал сайт, на който има Silverstone?
      ... погледни тук:

http://www.avtogumi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение
        ... погледни тук:

http://www.avtogumi.com/
        За съжаление, "Боряна" предлагат само размер 35", а мен ме интересуват 33"
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan_rm Преглед на мнение
          да не отварям нова тема:

та исках да си намеря гуми 245/75/16 или BFG AT или Grabber AТ2 от БГ, но така и не успях, едни ме мотаха повече от месец - ADK - "..а ще доставяме..., обадете се след 2 седмици и т.н" - други изобщо не отговарят на запитвания или не си вдигат телефоните ..абе ... изобщо ... както и да е :-)

викнах неволята и се разтърсих из нета и в крайна сметка се взех гуми от http://www.camskill.co.uk - BFG АТ - търсения от мен размер ...

Малко детайли по сделката - нямаха налични и изчаках 4-5 дни за да ми ги изпратят (поръчах ги на 17-ти - на 20-ти си изтеглиха от картата, на 22-ри гумите потеглиха насам - с tracking number - през InterlinkExpress) - платих ги с кредитна карта на съм се интересувал от други начини - доставката е +20 лири отгоре на 4х4 гума или 80лири за 4-те - в сайта като тръгнете да си правите поръчка си избирате район на доставка и си виждате колко ще ви излезе - няма нужда да потвърждавате и после да отказвате само за да видите колко ще ви излезе.

Крайната цена за 4-те гуми е 1014лв. (487.14 лири) или ~255лв. на гума (с разходите ми по плащането - такава ми е картата - плащам допълнително 0.50лв + 0.5% на транзакция, което е ~5лв. на 1000лв.)

като пристигнат ще дам повече инфо - DOT, страна на производство, качество, и т.н.

успех
          Брагодаря за информацията!!
          И аз си поръчах вчера 4 гуми BFG АТ 265/70R16. С доставката ми се връзват 518 лири или около 270 лв. гума. Такъв размер в България под 350-370 лв. не можах да намеря! Сега ще ги чакам, мисля, че другата седмица трябва да дойдат!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

За съжаление, "Боряна" предлагат само размер 35", а мен ме интересуват 33"
            ... обикновено информацията не е много актуална в тия сайтове ! ... виж провери по телефона какво ще ти кажат и ако няма да доставят ... едва ли ще е проблем ! ... аз като купувах за себе си не намирах никаде подходящ размер от дадената марка по тия сайтове ... а се оказа че едва ли не размера бил масов

Коментар

Първоначално публикуван от Martin Petrovich Преглед на мнение
              ... виж провери по телефона какво ще ти кажат и ако няма да доставят ...
              Пърси нали взе от тях друг модел на Silverstone и ги пита за 33-ки.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Пърси нали взе от тях друг модел на Silverstone и ги пита за 33-ки.
                ... ок

Коментар

Да живее интернет... Поръчах си от тук http://www.camskill.co.uk, 4 броя летни гуми - VREDESTEIN ULTRAC SUV SESSANTA - 255/50R19 107W XL TL. Дата на поръчката Wednesday 21 January 2009, дата на получаване 30.01.2009. Цена на гума със всички разходи : 342 лв. DOT на гумите 0109 За цената в България въобще няма да коментирам, който иска нека да провери, колко струва тук качествена гума с този размер, скоростен и тегловен индекс.

P.S. НО да отбележа, че уцелих курс на GBP...
                  Range Rover Sport 2.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X