Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джанти по-големи от 15"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ми аз съм в София постоянно! Рядко си пътувам за ВРАЦА!
    Каде трябва да мина за да вида вариантите?A за паметника него сванах това ето и снимка на точно такива гуми който днес гледах!
    http://snimki-kef.hit.bg/unimog.jpg
    4ао и мерси за съдействието!
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

гумите на унимога вървят с мостове от унимог и раздатка от унимог

гумите зависят от това за какво се ползва камиончето но винаги са 40"+ и четирите заедно с джантите тежат малко повече от твойта тойота и струват много повече от нея

но ако все пак искаш такива гуми иди в центъра за гуми диана и си купи, пък после като нестане нищо все на някой ще ги продадеш

помисли само какви амортисьори ще ти трябват зада одържат гума която тежи 300 + кг и какъв двигател ще ти трябва зада ги върти
      drive alive

Коментар

ми те такива са и гумите на селскостопанските ифи, сенокосачките...ох забравих им наименованието пак са немски на форшрит имат и руски аналог..., разните балиращи машини и др селскостопанска техника така че такива търкалета потърси при дилърите на гуми за такава техника. Проблема и че са доста тежички

Коментар

такива и подобни са предните гуми на немските косачки, предните гуми на западните трактори от малкия клас ииииии, на унимога
          drive alive

Коментар

тия гуми освен че са тежки, са ТВЪРДИ /не можеш позна на 1.0атм ли са напомпани или на 3.0атм /... да не говорим, че с 50кмч ще подскачаш като тия готините багерчета /имаше един клип на Акага /
            и за капак, тия гуми не ги подаряват /и те струват пари/

имаше преди писано във форума за 7.5х16" селскостопански по 100-ина лв нови, но това като размер е мъничко в сравнение с гумите на Унимога...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

На унимога са 20" и наистина ще има да подскаца с тях. Все пак са предвидени за големи товари

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X