Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джанти по-големи от 15"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• джанти по-големи от 15"

питах едно време с какви гуми да си напълна калниците на пикапа и никой неми отговори
    от каде мога да си намера по-големи джанти от 15" а и лесно да се намират гуми и да неса на безбойни пари за тойотата или от някъв камион ли де да знам помогнете!
    Кажете на тия руските дъртите дараци от 15" до 20" на кои се слагат, че нещо ненамирам
    4ао
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Нищо не разбрах((
    За 15" има най-голям избор от гуми. Що ти е да слагаш други?

Коментар

височината му не е ного ама смешен е направо с тия 15" те оригинално са 16" ама пак като ги слагам гледам, че ще са малки...
      http://djipa.hit.bg/SLAGANE_KABINA.jpg
      4ao

Коментар

защото като сменя шасито и от лифта пикапа е дошъл доста висок, и трябва да сложи бая големи гумички за да не му седат неговите като подаренички, от камионче нещо кажете

Коментар

Леле! Бе ти там сигурно можеш да завреш и БТР-ски, ами кво ще стане с полуоските и дребните чаркове? Това да не са Дана 80?

Коментар

хаха ти шо гледаш тука бре я дай твоите гуми насам, че ми пратиха писмо, че ного поразии си правел.. викат има тука един маняк дет фърчи насекаде изгони дивеча от горите
            Той кой знае кога ще е готов то пикап ама аз гуми търса ти поне си наясно за кво става дума!
            4ао

Коментар

то не се вижда на снимката отзад е задигнато купето на един пеобраз сега е на половината на това дет е на снимката ама несам правил нови да покажа! Събота ще снимам пак! А и ресорите поолегнаха доста, че тука много пресно бяха сложени!
              А той и самия Хилукс не е въобще нисък фабрично предвид минаването на ресорите НАД мостовете!
              е това е висок хилукс
              http://snimki-kef.hit.bg/80955.jpg
              4ao

Коментар

а пропуснах ... такива пластмасови вежди по широчки от каде може да си набава! Някога знаех че ги правят няъде тука в софия ама каде ... забравил съм! И другото интересно ми е на този хилукс на снимката как се качват? Може би по въжена стълбичка...
                4ао

Коментар

хахахахха и мойте ще са малки , да казва Стефан от камион да ти земаме едни гуми вече

Коментар

за 15" джанти има и 38" гуми... проблема ти не е в джантите...

"старите руски" ако имаш предвид от военните ЗИЛове тежат по 80кг /а може би и повече/... на първата дупка ще строши моста...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

абе то наистина има ама цените неса посилни за фирмата ми Ако имах пари много знам кое как ама ...
                      Тъй, че некво компромистно решение неможе ли да се намери
                      4ао

Коментар

има и 44" , мисла че нещо по размер около 35" -37" ще е добре за тойотата

Коментар

за двигателя на тойотата никога нищо над 33" защото няма да може да тръгне без да запали съсединителя и при насрещен вятър ще трябва да слизаш да буташ.

лифта е най - евтината част от привеждането на автомобил в състояние да носи големи гуми. почва се от двигателя и се сменя всичко по силовото предаване та дори и дебелината на шпилките на джантите. нищо стандартно 4х4 като изкл. фул сайз тръковете неможе да носи повече от 33" без това да доведе до скоропостижното му разрушаване.

така като гледам твойта кола може спокойно да събере 37" но затова ти трябва нов двигател поне 250к.с., скорости от ТЛК100/80 + съответната раздатка, 9" мостове от някоя арабска тойота заедно с карданите и мин. 2.5" амортисйори с разширител + съответни пружини. от там нататък следват куп простотии, като резервоар, радиатор и тн.. така го правят хората, нито си първия, нито последния дето иска огромни гуми евтино и аз искам, ама нестава
                          drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от DINI
                            абе то наистина има ама цените неса посилни за фирмата ми Ако имах пари много знам кое как ама ...
                            Тъй, че некво компромистно решение неможе ли да се намери
                            4ао
                            нали знаеш вица за македонците... "со пари или со дупе"

компромисното решение е някой от запалените офроудери като си маха старите гуми да ти ги подари... е, малко ще са пооръфани, ама без пари
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Aз ще ти дам мойте 35" напролет като ги сменям и си решаваш проблема.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X