Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Китайски гуми, мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Китайски гуми, мнения

Здравейте, търся мнения за гуми LINGLONG - GREEN MAX ALL SEASON.
    Дали си струват? Ако някой е карал с такива да сподели.
    Благодаря!

От: Китайски гуми, мнения

Да си стуват.... сигурно колкото струват - толкова. За закъпване на положение веорятно стават - примерно комплаект такива нови ще са по добре от маркови на 8 години. На втория сезон ще са като марковите на 8 години - т.е за изхвърляне.

Коментар

Гумаджии казват че китаеца показва заводски показатели 2-3 години, след това падат. Марковите по 4-5-6 години. Абе зависи колко ще я караш тая кола, с колко караш, колко рязко се налага да спираш и е такива неща.

Коментар

За форумните кОрифей каквато и да е гума на 4 години е за боклука !

Коментар

По провинцията мернах едни китайчета, които на живо изглеждаха много ОК - Austone Masprire M/T , особено в предвид цената им от под 170 лв/бр за р-р 265/75-R16.

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:prinx-new-mt-tires-011218-nm0.jpg Прегледи:0 Размер:69.4 КБ ID:6522018

С тази цена са на почти 60% от цената на маркиджани гументки и дори идват по-евтини и от, доста популярните напоследък унигрипове, уестлейкове грипмакси и т.нт...
          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
            По провинцията мернах едни китайчета, които на живо изглеждаха много ОК - Austone Masprire M/T , особено в предвид цената им от под 170 лв/бр за р-р 265/75-R16.

Натиснете снимката за да я уголемите Име:prinx-new-mt-tires-011218-nm0.jpg Прегледи:0 Размер:69.4 КБ ID:6522018

С тази цена са на почти 60% от цената на маркиджани гументки и дори идват по-евтини и от, доста популярните напоследък унигрипове, уестлейкове грипмакси и т.нт...
            В нета не ги намирам тези , явно за момента никой не ги внася.
            Който търси , намира !
            Човекът е човек, когато е на път !

Коментар

Първоначално публикуван от cnc82 Преглед на мнение

В нета не ги намирам тези , явно за момента никой не ги внася.
              В Кюстендил, в една полуумрела гумаджийница, съм ги виждал на живо, а ме съмнява там да ги произвеждат, ерго некой требе да ги е внесъл

п.п. а иначе гугъл, без особен напън от моя страна ми излплю това: https://www.gumi-varna.com/eshop/sea...20M/T&brand=21
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Да , излизат . Проблема е , че само 2-3 размера се предлагат като цяло .
                Лично аз си търся 265 70 16 и по принцип точно тази гума се произвежда в този размер , но явно в България ги няма .
                Който търси , намира !

Коментар

Здравейте колеги,
                  малко стара тема повдигам, но се надявам през това време да има повече колеги с опит, които ще могат да дадат мение. Та обух уазката с 31-ци COMFORSER OWL CF3000.. гумаджиите първноначално ги напомпаха на 2,2 атм. Видяха ми се доста напомпани и ги помолих да ги оставят на 2 атм. После коментирахме с приятели на колко си държат гумите и менията бяха много различни.. от 1,4 до 2,2. Уазката естествено няма "лепенка при вратата" с данни за помпането, та реших да се допитам и до колегите тука колко ги помпат, все пак тези гуми доста навлезнаха и все по - масово се карат и съвет от хора с опит лично на мен ми е ценен.
                  Та на колко бара/атм. бихте ме посъветвали да държа напомпани гумите или да ги помпам на усет и визия?

Don't hunt IF you can't kill
                  първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Аз карах китайските на УАЗа ( докато го имаше ) на 1,6.....1,8 . Но те те бяха доста твърди и по камънак не беше комфортно
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• cnc82
                      cnc82 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Градски какво стана с УАЗ-а ? 🤔

• aldr
                      aldr коментира
                      Редактиране на коментар
                      Продадох го ....

Според мен не ги карай повече от 1.7-1.8
                    И пак зависи къде караш, но това като среден компромисен вариант за навсякъде.
                    Който търси , намира !

Коментар

На този размер на Паджеро 2 Дуратрак го карах на 1,8, основно по асфалт вървеше. Вижа дали шарката ляга изцяло на асфалта, на сухо се вижда като я покараш.
                      Ford Maverick II 2.3 XLT
                      Ford Mondeo MK5

Коментар

Запазил съм едно мнение на колега от форума , споделено преди доста години ... Натиснете снимката за да я уголемите  Име:Screenshot_20211108-200022_Samsung Internet.jpg Прегледи:0 Размер:291.5 КБ ID:7015065
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• I.Stoyanov
                          I.Stoyanov коментира
                          Редактиране на коментар
                          Сашо, аз Тойотата я карам на 1.1бара предни - 1.3 бара задни - BF Goodrich MUD terain 235/85/16. Никакви драми с години, това разбира се джип който се кара с макс 90км/ч и да кажем 10% извънградско. Всичко останало е 15-20% в града и останалото по горските пътеки. Само като превозвам повече товари (например 850кг. бетонни паркотела) напомпах задните на 1.8 бара.

Леката кола я карам летни/зимни на 1.8бара, рядко 1.9 бара. Рядко се налага да подменям нещо по окачването. Брата кара на 2.2бара - 2.5бара. лека кола... Шарнирите са консуматив, дори и хубавите такива. Не слуша да спадне тия балони....

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X