Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кайман

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Да бе да на ладата двигатела е зле само заради карбуратора иначе е като КУМИНС; ХЕМИ;ТРИТОН или наи малкото като АМГ

Те и ските и бъчвата вървят само надолу е как ги качват Ако си гледал клипа на Каиман да говорим ако не техническите харектеристики трябва да ти говорят вместо мен

Коментар

Човече! Малко знаеш за подвизите на тая "Защита". Ама не знам дали и да ти разправям, може да пребиеш компа.
      Те изобщо рекламираха преди няколко години едва ли не като армейски(!) БТР УАЗ с няколко бронеплочи под тенекиите. Без прихлупване на листовете, без нищо. Без даже защита на резервоарите. Обаче с алуминиеви джанти на противокуршумните гуми. Тука трябват много удивителни, кво сваляне на теглото на колела от плътна гума ... Тука толко не лъжат и джебчиите на гарата. Не взимай интернет за чиста монета, в железарията квото не е излязло от твойте си ръце е менте без съмнение.
      То, верно че всеки майстор първо намира кусурите на предишния, па дали може нещо изобщо сам не е ясно, и аз така, ама ... Някой път глупостите надвишават даже и най-тактичните отношения към.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X