Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кайман

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кайман

Това е името на този руски всъдеход. Нямам спомен някой да е писал за него. За съжаление моята информация е доста отскъдна. Тя е от преди 2 год от канал Дискавъри.

Двигателят е от Лада 1600 куб.

Мах. скорост 70 км/ч

Предвиждали за в бъдеще някакъв американски дизелов двг. 200 к.с

Ако някой е чувал нещо повече ще се радвам да сподели.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

http://www.autoreview.ru/tests/test_20/krokod1.htm
    http://www.autoreview.ru/tests/test_20/krokod2.htm
    http://www.autoreview.ru/sv_glaz/Menu_0100.htm статията е на линка МУТАЦИИ ЗЕМНОВОДНЫХ
    А ето го и сайта на производителя http://www.cayman4x4.ru/index.html
    УАЗ 452АЭ 1975г.

Коментар

Тия не се шегуват

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Вярно не се шегуват > 3 Тона тегло с 85 коня двигател
        "Хънтъра" си е за предпочитане поне можеш да намериш части за него, е не може да плува но никой не е идеален

Коментар

Много ми напомня за "Бронто" - ладите "Нива" с огромни гуми. То май концепцията му е сходна, пък и двигателят...

Коментар

Мда. Стрийтрейсерските виждания за природата си казват думата. Какви коне в блатото бе, там няма светофари, няма кого да късаш с писък на гуми пред "Арена". Спираш, а колата продължава да си се клати. Скачаш долу, и двамата си се клатите нагоре - надолу един до друг. Колко хора са виждали, ми поне не сте ли чували за реликтовите мочурища?
            В центъра на Киев усещането за море е много по-силно отколкото на Бургаската гара да кажем. Водата е повече, и до хоризонта, а това е просто Днепър. Делтата на Волга по територия е по-голяма от България, и това дори не е най-голямата река по ония места поне донякъде е населена.
            Друг е въпроса че въпросната "Защита" често прави ммм ... спорни разработки ...

Коментар

Стефане, аз 1 година съм живял в такова блато - в Коми, но сега не живея там и 150к.с. са си много ПО-добре пък било то и в планината, а не пред Арена

Коментар

Адаш, това с морето в центъра на Киев защо?

Много харно си беше там (в центъра на Киев), а и метрото на места под Днепър си минава - нищо страшно! Това да не е Ню Орлиънс - там е морето и в центъра и в крайните квартали!

Коментар

Ми толкова е много) И острови си имат, като Пернишки окръг. И всичкото това го нямат за нищо, както ние планините. Пък после се чудим че всеки който не е роден тука хълца и заеква от възторг като види кво е. Чужденци, кво да ги праиш, толко им е акъла))
                  Москва река и тя е кат жирафата по нашему - такова нема. Цяла речна система. В рамките на града има острови, блата, мочурища, тресавища. Има си маниаци които си живеят там в пълна емиграция. Има други маниаци които си правят машинки на въздушна възглавница, ходят на гости на първите маниаци и си другаруват. Някои си строят гаражи на такива места, за да видят как катаджиите ще ги глобят за неправилно паркиране на УАЗ. И през зимата не успяват прочее, макар че са опитвали да ги нападат) Къде ти, те се пазят един - друг. Моя суперкомпресор ми е подарък от един такъв опасен за лошите човек - Комодора
                  Даа ... А, да. Работата беше че там като превъртиш колелата, и отиваш право при костите на динозаврите, дявол знае колко километра надолу. Щото дерна се скъсва, и те засмуква. Това, уж сухия слой отгоре, върху който се люлееш върху тресавището. Конските сили са си жива смърт. А виж ЗАЗовите мотори не ги обичат много въпреки цял куп предимства, щото като ги залее калта и прегряват. Те все пак са от десантна лодка.
                  Обаче всичко си има цена. Те пък се смайват като им разправяш за мулетата и катърите, и кво им е повечето от магаретата и конете. А за биволите вече особено и не вярват, чак пък толко не мое да го бъде! ...))

Коментар

M...да и тука на 4 ти километър си имат всичко а пък в Курило е още по добре даже чух че извънземните са скрили там Гагарин и бил още жив така че като гледам Стефан какви ги пише може скоро време и с него да поспори за големият взрив

Коментар

Тебе не ща и да те виждам! Щото нали имам да ти давам, и си ми черен(((
                      Сега, с новия министър на здравето се познавам много отдавна. Искаш ли да говоря да ни разчистят партера на 4-ти километър, да не ходим далече да въртим гайките? Ше им гепим някоя линейка щар по щар, и ще си я връткаме по етажите)) Ние Наполеони ли сме или кво, а?
                      ))))))))))

Коментар

Нищо няма да ми даваш А за Каймана гледах че вървял само по нанадолнище Представям си с това моторченце само като ги накаля тия гуми и отиде на 25 коня Някъде хората правят такива работи и по 500кс за да имат торг а не да въртят гуми Та видяла жабата че подковават вола та и тя надигнала крак А......КВО ВИКАШ ЗА ОНЕЯ БИВОЛИ

Коментар

Кат махнеш Урал и Кавказ там са 12 часови пояса равнина ... От де да знаят кво могат биволите. То аз не знаех до преди 10 години ...
                          Не бе човек, тия машинки не са състезателни. Има милиони хора които просто си живеят по ония места, не може навсякъде с Москвича. И правят такива съоръжения. Правят ги внуците, а после ги карат бабите, хем наистина. Така и живеят, тва ние сме градски гъзари и ни е майтап. Виждал съм в новините - последния дядо в селото се разбрал с командира на съседното поделение - 300 километра, една ограда ги дели значи, изпросил БТР-50, чудото с веригите дето наистина плава и излиза на брега, и вози последните баби до по-голямото село като трябва. На по 80 години хора. Виси въртолета, няма къде да кацне, от него виси маркуч, леят нафта в резервоарите. Всички щастливи - друг живот не знаят и не искат.
                          Други пък едни си спасили теснолинейката, това е нормален влак по наште мерки. И си го поправят, лъскат, релсите на вълнички като се размърда тресавишето от прилива, ама си ходят с него в града. Друго няма. Мечтаят Путин да им подари въртолет, събрали пари, ама не стигат за нов. А старите някви мошеници ги гепили, лоша работа. Лелки и чичковци по нашему, тука колко баби могат да карат въртолет между другото. Живот ...

Коментар

е той все пак за да върви по нанадолнище първо трябва да се изкачи по нанагорнището нали така
                            освен това двигатела на ладата е зле и защтото е оборудван с 'икономичен' карбуратор /до колкото може да бъде икономичен един кабр/
                            а тия на Каймана сигурно са с други карбове

Коментар

Сигурно старинния 126ГУ, с прозорчето. На него номера му не е колко са му защипани жигльорите, ами че не пресъхва от крена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X