Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИМАЙТЕ ЕДНО НАУМ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Volk
    Ако имаше задна лебедка щеше ли да излееш от това положенние?
    зад мен имаше язовир /Искър/... евентуално с котвата от лодката , която беше в багажника...

напред щях да изляза със сигурност веднага след пътя почва гората... дърветата дебели 40-50см бяха на 10м от джипа

обмислям 2 варианта:
    1. да сложа лебедка
    2. да гледам къде карам

кой според вас е по-добър
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Най-добре да беше взел от Иван от ловното стопанство Искър един кон и нямаше да обмисляш много варианти!

Коментар

Защото коня винаги знае къде стъпва!

Коментар

гуми само за офроуд ли търсиш или нещо универсално, защото йокохама не е върха в този сегмент
          drive alive

Коментар

Твърдо съм решил! Мисля, че шарката ще изтласква калта навън. Другите аналози нямат такъв хибрид, или рибена кост или зиг-заг..
            Ходих в Дървеница и момчето ми каза, че в цяла България има само 3 такива гуми от които 2 са изгубени в склада, така че може би ще сложа само една

Коментар

щом искаш гума за кал решението е едно super swamper ето ти линк http://www.intercotire.com/site.php

модела TSL radial е решениеТО, както има ARB и warn, така има super swamper при гумите. това е признание от целия свят, отвори сайтовете на калните състезания по света и виж, с какво карат. собствениците на форума са представители на тези гуми за българия. говори си с тях и проблема ще се реши

аз имам такива гуми вече почти година и съм много доволен, преди това съм карал какво ли не, но просто сравнения немогат да се правят.
              drive alive

Коментар

Звучи много интересно! Честно казано не бях чувал за тях, нали сега прохождам.
                Изглеждат ми много истински и ако сроковете за доставка не са такива, че инфлацията да изяде цената, ако са ми по джоба може и да си взема такива!

Коментар

аз мойте ги купих от близнаците и не бяха много скъпи, а сега сигурно цените не са много различни. проблема е с доставката, ако искаш да стане бързо се оскъпява
                  drive alive

Коментар

Можеш ли да ми пуснеш л.с. с някакви координати?

Коментар

Аз пък, като порастна, ще си купя четири ей такива:

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                        Най-добре да беше взел от Иван от ловното стопанство Искър един кон и нямаше да обмисляш много варианти!
                        в интерес на истината, доста близо до нас имаше цяло стадо коне - поне 40, ако броиме и малките кончета

а иначе, и конете си имат недостатъци /особено жребците/
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Бе аз кобила не съм пробвал, ти жребец ...
                          Ама верно е крайно време да има раздел "ходете/ не ходете там". Въпроса може да се сведе до реклама само в извратено съзнание, това си е информация от значение понякога съхраняваща здравето и живота на кръг хора с еднакви интереси. Също така не разбирам недомлъвките, когато става дума за порядъка на цените. Заявление от типа "доста добра цена" тук ми е противно, в разговор на живо докарва достатъчно остра реакция от моя страна.
                          Криворазбраната политкоректност вече отдавна е елементарно опасна за обществото. Чиновниците с по 30 бодигарда по моему минаха границата на словоблудието.

Коментар

превод

добра цена - цена, която не се различава чувствително от тази на стоките заместители
                            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от Little Joe
                              Аз пък, като порастна, ще си купя четири ей такива:

аз пък ще си купя такива, когато ми порастне жипката

трябва да стане от вранглер - фул сайз
                              drive alive

Коментар

Ей това е то словоблудието((( Пък си е моя работа да си нося в левия джоб до сърцето списъчета с цените на елитните врачански краставици и пазарджишките им заместители. Или да отгатна коя по твое мнение цена е добра. А по мое "доста добра" може да е три пъти по-висока. Подобни патетични словесни конструкции с прилагателни и оценки вместо числа са свойствени на тънката душевна нагласа на блондинки, свободни художници и лица с меки китки и "специфични интереси" щом ще я караме на евфемизми.
                                ИМХО, ако човек иска да отговори на някой въпрос, може просто да му отговори. Оценката добро-лошо не е отговор а просто оценка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X