Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на гуми А/Т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на гуми А/Т

Дъстърчето с тези АТ сияе - бравос! Целогодишно ли планираш да ги караш?
    В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
      Дъстърчето с тези АТ сияе - бравос! Целогодишно ли планираш да ги караш?
      Да. Вече нито зима има,само кал и дупки навсякъде
      Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
      Dacia Duster 4WD

Коментар

Някой може ли да каже нещо повече за TOYO Open Country A/T+. Всичко е компромис, но цената е определяща в тоя клас. Как се държат на мокро и след един сезон лятото, зимата ще са добре ли ? Ако някой има преки впечатления от модела , моля да пише.

Коментар

Първоначално публикуван от snowblind Преглед на мнение
          Някой може ли да каже нещо повече за TOYO Open Country A/T+. Всичко е компромис, но цената е определяща в тоя клас. Как се държат на мокро и след един сезон лятото, зимата ще са добре ли ? Ако някой има преки впечатления от модела , моля да пише.
          Имам от А/Т без плюс. Три години, монтирани март 2013 г., карани всесезонно, зимата 2013-2014 си бяха идеални, следващата зима 2014-2015 г. май почти нямаше сняг и не ми направиха впечатление да са зле, тази зима на големия сняг, който се изсипа през януари, не се държаха хич добре, сега се чудя дали да ги сменям като дойде следващата зима (на около 40 000 км. са). Goshko-loshko караше за евридейка "Терано" с такива (без +) и много ги псуваше: "Чаша вода да им плисна и веднага ще се пързулна!" Но не знам неговите на колко години бяха. Прочее, аз моите ги взех доста скъпо (245 / 65 / 17), какво им е "определяща за този клас" цената?
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Няма Duratrac, а КО2 на goodrich идва с 50-60лв. на гума по- скъпи от повечето АТ-та с отсъпки. Не знам заслужава ли си goodricha високата цена. Той като нов на нашия пазар, няма много отзиви за него и за toyo-то плюса, същата работа. За това цената е определяща. Всичките след втората зима губят качеството си, което е нормално на зимни условия да не се държи като нова гума (сигурно ако ги таркаляш само зимата няма да е така).

Коментар

Избрах "Toyo" AT заради "снежинката с връхчето" и скоростния индекс - Н за "Хемито" ми, BFG AT са обикновено с индекс S или Т, някои имат "снежинка с планина", някои нямат. BFG AT (пак без плюс) имах на "Либито", пак всесезонно, вярно по-малко километри са им навъртяни, но се държаха по-прилично от "Toyo"-то от зимата 2012-2013 г. до последната зима тази година вкл., докато синът ми не разпра странично едната.

Коментар

Дам казаха ми, че toyo-to била с по- висок индекс за скорост. Прочетох, че колеги са карали КО2 по черни пътища и били прилични по кални пътищата и драпали на лов и аз ще ги ползвам за тази цел. За това ми се видяха по- подходящи от toyo-to за извън пътя. Щото няма Duratrac в BG. размера който търся. Грабери съм имал и съм със смесено мнение за тях. Ат-то на Cooper, на една равка, на колега ми направиха добро впречатление по калните пътища на лов.

Коментар

Първоначално публикуван от snowblind Преглед на мнение
                  Няма Duratrac, а КО2 на goodrich идва с 50-60лв. на гума по- скъпи от повечето АТ-та с отсъпки. Не знам заслужава ли си goodricha високата цена. Той като нов на нашия пазар, няма много отзиви за него и за toyo-то плюса, същата работа. За това цената е определяща. Всичките след втората зима губят качеството си, което е нормално на зимни условия да не се държи като нова гума (сигурно ако ги таркаляш само зимата няма да е така).
                  Oт АТ гумит с някакви зачатъци на възможности в офроуда и приемливо всесезонно и всетеренно поведение фаворити за мен са BF Goodrich AT KO2 и Goodyear Duratrack, като аз искарах тази зима именно с КО2 с добри впечатления.

Коментар

Първоначално публикуван от _Константин_ Преглед на мнение
                    След дълго чакане за конкретния размер А/Т гуми 215/70/16 се сдобих с КО2
                    [ATTACH=CONFIG]862430[/ATTACH]
                    [ATTACH=CONFIG]862431[/ATTACH]
                    [ATTACH=CONFIG]862432[/ATTACH]
                    Днес видях на живо машината в паркинга на един голям супермаркет с АТ гумите. Ми много добре и стоят по-агресивни гуми. Би ли споделил как е разхода спрямо стандартните гуми на паркетник и как е представянето на мокро спрямо тях.
                    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
                    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

Здравейте!
                      За да не разводнявам в друга тема, ще попитам тук !
                      С летни, мокри, спортни, "еко" и зимни - за мен съм наясно... НО за жалост с А/Т нямам опит !

Pirelli Scorpion ATR или Goodyear Wrangler AT/SA+ - коя е по-добра от двете за каране в градски условия за ежедневно ползване - шум, лекота, икономичност, сцепление и т.н., защото за офф роуд възможностите, които ще ми трябват- по черни пътища на риболов и балкански пътища около Беглика и Широка поляна примерно... смятам, че и двете ще се справят доста добре ...
                      Тъй като оригиналния размер ми е 205/60R16, а от посечените го няма - минавам на 205/70R15, една идея по-високи...
                      Колата е HR-V "4х4" 124к.с
                      Ако ще са ми тежки и ще имам проблеми с окачването, минавам на краен вариант - Goodyear EfficientGrip SUV в оригиналния си размер 205/60R16 - друга крайност високотехнологична, олекотена, икономична, безшумна, с протектор за джантата, с доста "силика" и добавени елементи за BBQ офф роуд - обрала много награди и похвали по чужди тестове и сайтове.... - сега доста от джипаджиите ще се изсмеят, но смятам, че ще е доста по-добра от която и да е лятна гума, примерно от този NEXEN, който идеално би ми паснал за шосето...

На отзовали те се Тенкю предварително !!!

Коментар

Първоначално публикуван от nikolaycho_1 Преглед на мнение
                        о !!!

Препоръчвам БФГ АТ та ко2.

Коментар

Първоначално публикуван от nikolaycho_1 Преглед на мнение
                          Здравейте!
                          За да не разводнявам в друга тема, ще попитам тук !
                          С летни, мокри, спортни, "еко" и зимни - за мен съм наясно... НО за жалост с А/Т нямам опит !

Pirelli Scorpion ATR или Goodyear Wrangler AT/SA+ - коя е по-добра от двете за каране в градски условия за ежедневно ползване - шум, лекота, икономичност, сцепление и т.н., защото за офф роуд възможностите, които ще ми трябват- по черни пътища на риболов и балкански пътища около Беглика и Широка поляна примерно... смятам, че и двете ще се справят доста добре ...
                          Тъй като оригиналния размер ми е 205/60R16, а от посечените го няма - минавам на 205/70R15, една идея по-високи...
                          Колата е HR-V "4х4" 124к.с
                          Ако ще са ми тежки и ще имам проблеми с окачването, минавам на краен вариант - Goodyear EfficientGrip SUV в оригиналния си размер 205/60R16 - друга крайност високотехнологична, олекотена, икономична, безшумна, с протектор за джантата, с доста "силика" и добавени елементи за BBQ офф роуд - обрала много награди и похвали по чужди тестове и сайтове.... - сега доста от джипаджиите ще се изсмеят, но смятам, че ще е доста по-добра от която и да е лятна гума, примерно от този NEXEN, който идеално би ми паснал за шосето...

На отзовали те се Тенкю предварително !!!
                          И двете гуми са читави. Аз бих взел Скорпиона. Но да не забравяме:
                          Oт АТ гумит с някакви зачатъци на възможности в офроуда и приемливо всесезонно и всетеренно поведение фаворити за мен са BF Goodrich AT KO2 и Goodyear Duratrack, като аз искарах тази зима именно с КО2 с добри впечатления.

Коментар

И двете гуми са читави. Аз бих взел Скорпиона. Но да не забравяме:
                            Доколкото схванах, Николайчо не мисли да кара целогодишно с едни гуми, а си има зимни. Значи - чисто АТ - "Дуратрак", съответно доколкото го няма на пазара - BF Goodrich.

Коментар

Дуратраци има,трябва само малко търсене.
                              Yamaha Yz450F
                              Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                              Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от Juiced Преглед на мнение
                                Днес видях на живо машината в паркинга на един голям супермаркет с АТ гумите. Ми много добре и стоят по-агресивни гуми. Би ли споделил как е разхода спрямо стандартните гуми на паркетник и как е представянето на мокро спрямо тях.
                                Разхода е соколо 1на 100,поне като гледам по компа. извънгрдско не мога кажа засега
                                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                                Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X