Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на гуми А/Т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на гуми А/Т

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
    Между калта тук и описаните държави има голяма разлика, особенно варненската такава, тя е по-близо до глината, комбинация от жълтозем и кафява горска почва, маже се като масло на филия. Колкото и да ги хвалят, реалността тук е друга, аз на Косьо съм му написал моят фаворит, на това отгоре може да го кара във Варна целогодишно, успех.
    Тук си прав, но колегата е споменал че няма да има хард кор изпълнения, както и при мен де... Лека калчица, мокра тревица(балканче и някоя друга ливада), пясък - чакъл, сняг и чист асфалт... Поне са и тихи. Иначе ако имах едно 250лв повече и аз бих избрал БФГ АТ...
    ..::2002 Hyundai Santa FE 2.4L 4WD::.. 0885 54 44 67

с гуми HANKOOK DynaPro A/T RF10

Коментар

БФ аТ НЕЕЕЕЕЕ . Граберррррррр си трябва доста галошки ми минават през пръстите и от опит знам.Но най вече решението си е на собственика и начина по който ще се кара.
      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
      КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Моите DYNAPRO-ta A/T дойдоха, в Четвъртък следва монтажа и после ще пусна отзиви. Днес си получих тези бебчета

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11221475_961364240551686_2242811934188060940_n.jpg
Прегледи:3
Размер:94.1 КБ
ID:5671881Натиснете снимката за да я уголемите

Име:11704816_961709953850448_7175484700346761326_n.jpg
Размер:96.7 КБ
ID:5671882Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10846085_961364263885017_2784218686779403792_n.jpg
Размер:136.0 КБ
ID:5671884
        Прикачени файлове

Коментар

Момчета, какво означават тези знаци? Първите 3 ги знаем всички, очевидно... Но другите два какви за от долу?

Име:11050096_963136010374509_2873419265030980121_n.jpg
Размер:103.3 КБ
ID:5673064

Коментар

Предпоследният е маслоустойчивост, дефакто не се влият от агресивните съставки в маслата. Последното незнам за какво е?!

Коментар

Аз от кален Ханкук имам много добри впечатления - http://adv-bulgaria.com/forum/main-c...ни-гуми , вероятно и АТ е добър, много го хвалят.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Да и аз много видях че го хвалят а не съм имал възможност да го пробвам все още...

Коментар

Някой има ли впечатления от Goodyear Wrangler AT/SA+ ?

Име:991-WranglerATSA.jpg
Прегледи:1
Размер:68.0 КБ
ID:5683367

Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако това SA = silent armor, с такива илизат стоково оборудвани Гранд Черокитата в Щатите и ги плюят ли плюят по форумите. "Хемито" ми имаше Goodyear с подобна шарка, но не им запомних точните обозначения, защото веднага ги изхвърлих - можеше да чоплиш и да късаш с пръсти парченца от протектора. Но ако е бил само с тези гуми всесезонно 7 години и неизв. пробег, може би това даже е реклама.
                    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Аз лично много я харесвам тая гума. Не мога да ти направя съвсем коректно сравнение с други марки и модели, понеже впечатленията ми са придобити на различни като клас коли и при много различни размери на самите гуми. Категорично е на светлинни години пред стария им AT-R. С уговорката за много голяма разлика в размерите, я намирам за значително по-добра и от АТ-то на Тойо, особено в зимни условия и на мокро.
                      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

По съвет на Димо, вече второ Диско-2 карам с такива гуми (245 70 16). За шосе и лек до среден офф са много добри. Летен модел са, но и през зимата се представят достатъчно добре.
                        ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                          Ако това SA = silent armor, с такива илизат стоково оборудвани Гранд Черокитата в Щатите ...
                          Точно това означава, като SA+ е новата версия на този модел, за която прочетох, че е с нов състав на сместа. Сигурен ли си, че сток им слагат Wrangler AT/SA, защото аз знам за чисто шосейните Wrangler SR-A, Goodyear Wrangler HP или Goodyear Eagle LS?
                          Що се отнася до късането на парченца от протектора, то наистина е интересно на каква възраст и пробег са били въпросните гуми. Щото опита ми с кални гуми ме е накарал да уважавам здравината на Goodyear MT/R в сравнение с BFG MT или Cooper Discoverer STT. Първите така и не успях да ги срежа ни един път, въпреки многото бъхтане ...

П.П. Намерих за какво вероятно е ставало дума.

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                          Аз лично много я харесвам тая гума. Не мога да ти направя съвсем коректно сравнение с други марки и модели, понеже впечатленията ми са придобити на различни като клас коли и при много различни размери на самите гуми. Категорично е на светлинни години пред стария им AT-R. С уговорката за много голяма разлика в размерите, я намирам за значително по-добра и от АТ-то на Тойо, особено в зимни условия и на мокро.
                          В размера, който ми трябва (265/70 R16), гумата е с тази шарка (5 ребра) и поне според анонса на евроетикетите, би трябвало да се представя по-добре както на мокро, така и по ниво на шума, отколкото повечето от гореспоменатите АТ.
                          Иначе предвижданата употреба е като лятна гума. Т.е. представянето на сняг не ме вълнува особено, за разлика от това на мокра настилка.

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                          ... За шосе и лек до среден офф са много добри. Летен модел са, но и през зимата се представят достатъчно добре.
                          Точно това е идеята - шосе и BBQ офроуд.

П.П. Между другото, интересно ми е каква е устойчивостта на бордовете на срязване?
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 27-09-15, 10:39.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            П.П. Между другото, интересно ми е каква е устойчивостта на бордовете на срязване?
                            215/70/16 бащицата беше изтрещял зверски едната гума в дълбока дупка с остър ръб на асфалт. Джантата беше яко покривена, а гумата беше направила балон на борда, но държеше налягане. Смених я, разбира се. От много по-лек удар съм разпарял АТ-то на Бриджстон при това 33-ка.
                            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
                              215/70/16 бащицата беше изтрещял зверски едната гума в дълбока дупка с остър ръб на асфалт. Джантата беше яко покривена, а гумата беше направила балон на борда, но държеше налягане. Смених я, разбира се. От много по-лек удар съм разпарял АТ-то на Бриджстон при това 33-ка.
                              Дори не става въпрос за силни удари в дупки. Рязал съм МТ гума (Купър) просто от страничен контакт със свободно лежащ на пътя неголям остър камък.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

След дълго чакане за конкретния размер А/Т гуми 215/70/16 се сдобих с КО2

Име:IMG_20160416_145540.jpg
Размер:111.6 КБ
ID:5710992

Име:IMG_20160416_145600.jpg
Размер:106.0 КБ
ID:5710993

Име:IMG_20160416_162516.jpg
Размер:103.9 КБ
ID:5710994
                                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                                Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X