Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми за сняг (Лада Нива)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ами сега накъде? Никаде нямат джанти 15 цола за Нива.Ако някой има да свирка .Става въпрос да стават за 195/80/15 гуми.
    4x4=16

Коментар

Питай за Витара,че като чуят за Нива и се шашкат

Коментар

Намерих от Шевролет нива 15-ки ама казаха че са за 205 гуми,но ставали и за 195.Ама дали вярно стават питах ги колко са широки те незнаят .
        4x4=16

Коментар

Ти май не четеш много форума.На "джипови" джанти могат да се сложат доста различни по ширина гуми.Но пак е добре да знаеш какво правиш

Коментар

Първоначално публикуван от VAZil
            Намерих от Шевролет нива 15-ки ама казаха че са за 205 гуми,но ставали и за 195.Ама дали вярно стават питах ги колко са широки те незнаят .
            Става бе човек,започвам да си мисля че търсиш ама гледаш да не намериш

Коментар

Не е вярно търся и ще намеря.Последен въпрос ,че май започвам да Ви изнервям на тях пише 6J x 15 стават ли за 195/80/15? Ако стават утре съм готов с гумите и джантите .Опа извинявам се видях че пише че стават.Аз в бързината си не съм почелл .Мерси на всички,които помагаха и дано не съм прекалил.
              4x4=16

Коментар

Първоначално публикуван от VAZil
                Не е вярно търся и ще намеря.Последен въпрос ,че май започвам да Ви изнервям на тях пише 6J x 15 стават ли за 195/80/15? Ако стават утре съм готов с гумите и джантите .Опа извинявам се видях че пише че стават.Аз в бързината си не съм почелл .Мерси на всички,които помагаха и дано не съм прекалил.
                ПЕРФЕКТНО.
                LZ1VMH

Коментар

и какви гуми взе /марка, модел/?
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Утре отивам вариянтите са 3:
                    1.MICHELIN 4x4 ALPIN;
                    2.CONTINENTAL 4X4 WINTER CONTACT;
                    3.YOKOHAMA GEOLANDAR I/T+.
                    Някоя от тези ще е.Ще се радвам ако искажете някакви мнения или предпочитания, а ако някой ги е ползвал и каже как са още по-добре.
                    4x4=16

Коментар

Най-накрая намерих време да ги купя и монтирам. Изборът ми е Michelin Alpin 4x4. Ето малко снимки.

И отново едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на всички, които помогнаха с ценните си съвети .
                      4x4=16

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X