Първоначално публикуван от Yordan Kolev
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
гуми за сняг (Лада Нива)
Свий
X
-
Да Ви попитам и още нищо какво мислите за БУСОВИ гуми (зимни) размер 195/75/16 на Нивата по-точно тези
http://www.diana-ltd.com/tyres/gisla...ordfrostc.html4x4=16
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinexГиславед имат едни от наи добрите зимни гуми за лед. Ако не и наи добрите.
Това наистина е уникална гума! Един приятел кара Ладата си с такива зимата! Няма да ви казвам, през какви преспи и чудеса минава! Имам чувството, че на някои даже бих закъсал с джипа!RB Patrol Team
Коментар
-
Ми за `натискане` мисля, че трябва да може щото нивата е дълга и съответно е и малко по-тежка от другата.А за височина няма да загубя, а ще спечеля 1,3 см.Ама се чудя още защото чета тук, че бусовите не са препоръчителни за джип (ИНТЕРЕСНО ЗАЩО). Kато цена са 189 лв. А иначе и аз съм чувал, че Гиславед са хубави гуми, та затова и аз към тях се ориентирам,мислех си за бриджстоун обаче нещо имат проблеми с вноса.4x4=16
Коментар
-
Първоначално публикуван от VAZilПоследно реших гуми 195/80/15 (още не знам точно каква марка) с железни джанти 15-ки. Та искам да питам дали има такива джанти да стават за нивата и ако някой знае горе-доло цена да каже.Мерси.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар