Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гуми за сняг (Лада Нива)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
    Допуснал съм грешка, размера за който говорех е 205/70/16 ето и гумата

от каде мога да се здобия с 5 броя
    Нямам време да се държа прилично !

Коментар

Ще питам и ще ти кажа, но имам съмнения че в БГ ги няма.
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Да Ви попитам и още нищо какво мислите за БУСОВИ гуми (зимни) размер 195/75/16 на Нивата по-точно тези
        http://www.diana-ltd.com/tyres/gisla...ordfrostc.html
        4x4=16

Коментар

Гиславед имат едни от наи добрите зимни гуми за лед. Ако не и наи добрите.
          Незнам обаче дали Нивата ще може да "натисне" бусова гума както трябва.

Коментар

истинските бусови гуми ще са ПО-СКЪПИ от тези на Нивата.
            там цените са от 180 лева нанататък, тъй като са 8 платови. Може и да намериш разни по-тънки евентуално, но едва ли си струва. Освен това мисля че ще загубиш височина.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
              Гиславед имат едни от наи добрите зимни гуми за лед. Ако не и наи добрите.

Това наистина е уникална гума! Един приятел кара Ладата си с такива зимата! Няма да ви казвам, през какви преспи и чудеса минава! Имам чувството, че на някои даже бих закъсал с джипа!
              RB Patrol Team

Коментар

Ми за `натискане` мисля, че трябва да може щото нивата е дълга и съответно е и малко по-тежка от другата.А за височина няма да загубя, а ще спечеля 1,3 см.Ама се чудя още защото чета тук, че бусовите не са препоръчителни за джип (ИНТЕРЕСНО ЗАЩО). Kато цена са 189 лв. А иначе и аз съм чувал, че Гиславед са хубави гуми, та затова и аз към тях се ориентирам,мислех си за бриджстоун обаче нещо имат проблеми с вноса.
                4x4=16

Коментар

Последно реших гуми 195/80/15 (още не знам точно каква марка) с железни джанти 15-ки. Та искам да питам дали има такива джанти да стават за нивата и ако някой знае горе-доло цена да каже.Мерси.
                  4x4=16

Коментар

Ако си от Пловдивския регион потърси Жоро Вергиев (TTR-aa), мисля че има такива втора употреба.

Коментар

Стават от Витара,Самурай,Дайхатсу,УАЗ и др. Само гледай да не са по широки от 6 инча.

Коментар

Трябват ми нови, но мерси все пак.
                        4x4=16

Коментар

Първоначално публикуван от VAZil
                          Последно реших гуми 195/80/15 (още не знам точно каква марка) с железни джанти 15-ки. Та искам да питам дали има такива джанти да стават за нивата и ако някой знае горе-доло цена да каже.Мерси.
                          Близо си до целта ,но ....не ме слушаш.

Коментар

Слушам Те, но не искам много да се разминават с заложените в заводското изпълнение гуми.А иначе никой не казва има ли 15-ки джанти нови да стават за нивата и какви пари са?
                            4x4=16

Коментар

Като имаш 16-ки ,защо се натискаш за 15-ки.Ти си знаеш,аз лично нямам.

Коментар

Ми щото има по-голям избор от гуми за 15-ките.Мерси за съветите.Утре ще ходя да взимам някакви и ще Ви кажа какво съм решил .
                                4x4=16

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X