Обява

Свий
Няма добавени обяви.

BfGodrich вносител в България или откъде да си купя BFG A/T гуми в София?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• BfGodrich вносител в България или откъде да си купя BFG A/T гуми в София?

Здравейте колеги,

Сигурно темата за BfGoodrich A/T e многократно дъвкана, въпреки това половинчасовото ми търсене из форума завърши с крах. Това, което искам да разбера е кой внася високопроходимите BfGoodrich (конкретно А/Т), просто защото навсякъде ми дават абсолютно различни цени, както и няма налични размерите, които търся. Търсих в нета кой ги внася- пак нищо.
    Налага ми се бързо да купя 2 комплекта All Terrain-ки, което за мен са си доста пари, затова ми се иска да ги намеря на най-добра цена. Ако не вносител, то моля препоръчайте къде в София е най-изгодно да се вземат.
    Не съм много сигурен дали това не нарушава правилата на форума, но смятам, че тази информация би била полезна на всички. Ако смятате, че информацията е рекламна, моля пишете ми лично съобщение.
    Благодаря предварително.

От: BfGodrich вносител в България или отткъде да си купя BG A/T гуми в София?

Защо не помислиш за смяна на марката?А/Т на BfGoodrich си е пълен та...к,нито е риба нито рак.Иначе купуваш от там където е най добрата цена.

Коментар

От: BfGodrich вносител в България или откъде да си купя BFG A/T гуми в София?

Диана
      Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
      Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
        Защо не помислиш за смяна на марката?А/Т на BfGoodrich си е пълен та...к,нито е риба нито рак.Иначе купуваш от там където е най добрата цена.
        Отворен съм за предложения. Почти навсякъде пишат, че Гудрича е най-добрата А/Т гума за цената си, пък и аз съм доста доволен - 4 години и около 80.000км издеяниха на мойта колица. Нямам пари за зимни и летни, затова търся А/Т гума, която да не сменям. Предлагат ми разни други - Тойо А/Т, Бриджстоун ама някак си им нямам много вяра. Кажи какво смяташ, може да метна и на други.

АлКБ, в Дианата гумите са с около 60-80лв/бр. отгоре отколкото на другите места

Коментар

Медина-Мед

Коментар

Първоначално публикуван от mesinkata Преглед на мнение
            Интересно, аз досега нови гуми по-евтини от Дианата не съм намерил, без значение от сайт или от магазин. Имам отстъпка там (25 % и нагоре) и винаги гумите са ми се връзвали на прекрасна цена.
            Кажи за кой размер става въпрос, ако мога да ти помогна с добра цена.
            пп АТ гумата е всетеренна лятна гума, не е за всички сезони
            Последно редактирано от АлКБ; 21-11-13, 14:32.
            Jeep Cherokee XJ 2.1TD- продаден
            Grand Cherokee Limited V8 Quadra Drive

Коментар

Първоначално публикуван от VANKOO1979 Преглед на мнение
              Медина-Мед
              Тези в Пловдив, зареждат пак от Д...а

Коментар

Първоначално публикуван от mesinkata Преглед на мнение
                Отворен съм за предложения. Почти навсякъде пишат, че Гудрича е най-добрата А/Т гума за цената си, пък и аз съм доста доволен - 4 години и около 80.000км издеяниха на мойта колица. Нямам пари за зимни и летни, затова търся А/Т гума, която да не сменям. Предлагат ми разни други - Тойо А/Т, Бриджстоун ама някак си им нямам много вяра. Кажи какво смяташ, може да метна и на други.

За над 1 000 000 км по всякакви пътища и сезони, по-универсална гума не съм срещал.

Коментар

Две от колите ми са оборудвани с БФГ АТ и мога да кажа, че съм леко разочарован от тях във времето. В началото се държаха добре. Три години по-късно, без видими следи от износване за около 50 000км и на двете коли, се наблюдава доста по-лошо поведение на мокър път. На черно не забелязвам отклонение. Това го казвам във връзка с гледането на ДОТа.
                  Моите са 2010г.
                  Иначе - купувал съм ги от София Ауто на разклона за Кремиковци. (На милиционерската кочинка след Враждебна, завиваш наляво.)
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Потвърждaвaм. Две летa и не стaвaт зa зимaтa. Много посредственa проходимост.
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                      ... по-универсална гума не съм срещал.
                      Да де, една от оценките е, че не блести с нищо, ама и не се проваля драстично. А най-вероятно голямата й популярност се дължи и на това, че по-бавно се износва. Явно са достатъчно много клиентите, които се притесняват повече от това да не сменят често гуми, отколкото от това, че гумата се е одървила и на мокро става зле.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Да де, една от оценките е, че не блести с нищо, ама и не се проваля драстично. А най-вероятно голямата й популярност се дължи и на това, че по-бавно се износва. Явно са достатъчно много клиентите, които се притесняват повече от това да не сменят често гуми, отколкото от това, че гумата се е одървила и на мокро става зле.

Според моите наблюдения и опит, одървянето е много по-бавно при БФГ и Мишлен. А всякакви Дебица, Сава и тем подобни се одървят за сезон.

Коментар

Днес точно това правих и аз търсех гуми за джипа и отидох до диана. БФГ за мен няма. Имат 2 броя някаде си и ми предложиха грабер и goodyer wrangler at/sa, и ги разгледах, и се появи мисля някъкв шеф и почна: "Момче, това кадето гледаш е за лятото с това зимата до никаде" и ми предложи разбира се зимни да си зема и летни едни от тия кадето искам за зимата, и казва това не е всесезона гума. От там отидох до Радиал там поредно различно мнение: "За теб са правилните toyo open country ht или toyo open country a/t". Само в тия два магазина имам отстъпка и затова минах през тях и забелязах за 2 месеца повишение в цените.
                          Последно редактирано от Чавдар (V93); 21-11-13, 19:57.

Коментар

Първоначално публикуван от miroslav_t Преглед на мнение
                            ... и се появи мисля някъкв шеФ и почна момче това кадето гледаш е за лятото с това зимата до никаде и ми предложи разбирасе зимни да си зема и летни едни от тия кадето искам за зимата и казва това не е всесезона гума ...
                            Общо взето, не те е излъгал. Ако колата се кара предимно на асфалта, комбинацията летни + зимни гуми определено е за предпочитане. АТ гумите наистина не са всесезонни въпреки, че ние ги използваме по този начин.

Това, което са ти предложили в Радиал, също не е лошо. Toyo Open Country AT у мен определено остави добри впечатления. По-меки са, имат и някоя ламелка. Е, вероятно ще се износят по-бързо от BFG-тата, ама то пълно щастие няма ...
                            Ние не сме неутрални!

Коментар

Пробвайте да ползвате препинателни знаци, моля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X