Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми (Някой има ли опит с Малатеста кобра и NT?)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: цена на кобра???

Първоначално публикуван от kojo
    Така и така никой ли не знае или не продава малатеста в София.За Пловдив ок ама в София 6те имам път става въпрос точно за 235/75/15.$$$$$
    продава се, разбира се! от Пазара на Красно село тръгваш към бул. България /по Гоце Делчев/ на 100-ина метра след пазара от ляво...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

прати ниаква листа с цени.
      и мен ме интересува .
      за УАЗ 469 какъв размер триябва да сложа.
      да са по високи и по балонни..?

Коментар

а 35" 275/15 кви пари ше са! Говора за малатестата
        4ао
        Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

малатеста най-големите им са 31 10.50 мисла

Коментар

Сайт на Малатеста.

За колегите които се интересуват от моделите на Малатеста да погледнат в оригиналният им сайтhttp://www.malatesta.it, между впрочем произвеждат и гуми за леки автомобили,не само за джипове и камиони,даже съм си поръчал 195х55х15 за а-класата на жена ми,точно копие на супер грип 6. на цена от 70 лева,имайки в предвид ,че 'марковите' този размер са по около 200 лева,сами си правете изводите...
            TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
            Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
            Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
            Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

убух нивата с кобра нт карам я и по асвалт и се държат много добре,за офф на мен поне ми харесват
              "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

steaven , не е ли малко странно да сложиш на лека кола регенерат , когато за малко по-малко пари можеш да сложиш я MATADOR(обувам си пикапите с такива летни и зимни гуми от 5 години и съм страшно доволен ) я BARUM или DEBICA ?все пак колата се кара с доста по-висока скорост и става опасно !
                PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                0899187766

Коментар

LJ73 , sorry за GEOLANDER-а те са M/T и нещо съм се заблудил
                  0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov
                    steaven , не е ли малко странно да сложиш на лека кола регенерат ...
                    значи първо съм убеден в качествата на тези гуми,пък и си познавам жената,ще ги кара само зимата,колата от града неизлиза и се кара обикновенно с мах.50 на 3-та,4-та се включва при напомняне...
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

не за жената , за колата не ти ли е жал ?
                      0899187766

Коментар

http://www.autotienda.net/web/neumat...0malatesta.htm
                        Malatesta all...

Коментар

вчера карах един джип с малатеста кобра по павета все едно беше с електрокарни гуми /дето не се помпат/... е, всъщност може и да са били много напомпани...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От 3 години карам с малатеста.От опит натрупан за това време
                            за кал,камъни,ивъобще за здрав оф са чудесни.За сняг мек и
                            дълбок,лед и изобщо за зимата-не стават.Вярно е че през лятото
                            много ги натоварвам и може би затова през зимата са зле.
                            Иначе грайфера няма износване,отстрани се напукаха а той
                            все още е много голям.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

карам нивата с кобра НТ и съм много доволен ,пробвах я в сняг ,много добре се справи.
                              "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

кобрата е много добра и за зимата (справка - petio-beliata) , проблемни са в пясък и дълбок рохкав сняг (както всички гуми с агресивен грайфер)някъде писах ,че в калта се държаха по-добре от едни маркови гуми в отличен автомобил и опитен шофьор ! тези марковите снасяха странично и човекът се заклещи м/у дърветата !като си помисля , че бях се меракландисал да си купувам точно тези гуми преди малатестата...
                                0899187766

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X