Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми (Някой има ли опит с Малатеста кобра и NT?)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от TT-Raa
    От 2002г. насам наблюдавам,че доста участници в офф-роуда карат или са карали с Malatesta.Натоварването там на моменти е доста сериозно и гумите се държат добре.Лично аз карам вече втори комплект на джипа и съм доволен, а и познавам доста хора,които карат такива.Тук,не правя реклама на тези гуми а отговарям на въпроса на колегата тъй като ги познавам от опит.Не бива думата регенерат да ни кара да си мислим за разлепване и т.н.Ако сте забелязали в новия брой на сп. OFF-ROAD bg.G-то, което С. Ковачев тунингова го обуха със Malatesta, тъй,че въпрос на личен избор и ... средства.Естествено ,че е по добре да си купиш по скъпи гуми,но тук отговаряме на конкретен въпрос.За Паджерото в Габрово имах предвид вида на протектора ,а не марката за да се добие представа за KAJMAN.
    А как са на асфалт, предполагам че за 2 комплекта доста си покарал и по асфалт? вдигат ли много шум или се понасят?
    no signature no problems

Коментар

Първо карах -KOBRA TRAK NT1 определено шумни на асвалт.Сега съм със KOBRA TRAK NT,тези с посоката на въртене и канал в средата, много по тихи са, почти не ги чуваш, макар ,че и двете са 80%-OFF и 20%ON.Други от тях не съм карал.Фабриката произвежда почти пълна гама джипови гуми-OFF-ROAD-ни-CROSS; KOBRA TRAC;KOBRA TRAK NT;NT1;MT;TRAK;KAIMAN;KOUGAR.Лятна асвалт-М 80;т.н. всесезонни-DIGGER,DESERT;WRANGLER и зимна-ламелна MPC.

Коментар

мога ли да монтирам 255/75/15 на TERRANO II без лифт ?
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Не знам дали сички карат с гуми малатеста но знам че са евтини и си оправдават парите!Защото ако имаш парите за оригинални гуми по добре е да не се циганиш а да си купиш оригинални!
          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

KUMHO?

Някой спомена,че кара с КУМХО И имате ли на идея как се държат на кал/говорим за гуми за кал най вече/ защото цената не им е кой знае колко по висока от на Малатеста а не са регенерат..Чух мнения от колеги,че били по добри от Ласа.LJ73 писа преди време,че е доволен от Ласа но ако някой има опит с КУМХО нека да сподели.
            ПОздрави.

Коментар

Re: KUMHO?

Първоначално публикуван от kojo
              Някой спомена,че кара с КУМХО И имате ли на идея как се държат на кал/говорим за гуми за кал най вече/ защото цената не им е кой знае колко по висока от на Малатеста а не са регенерат..Чух мнения от колеги,че били по добри от Ласа.LJ73 писа преди време,че е доволен от Ласа но ако някой има опит с КУМХО нека да сподели.
              ПОздрави.
              KUMHO не са хич евтини... а и не се сещам кой модел от техните е за офроуд...
              Ласата е много добра, стига да нямаш претенции за високи скорости и голям комфорт... Цената е горе-долу като на регенерат Малатеста... аз има и Н/Т гуми /за асфалт/, които са перфектни за шосе - возят меко, безшумно и държат идеално в завой... обаче вчера затънах с тях грандиозно на 1.5м от паважа... Пробваха да ме теглят първо с Нива, после с Паджеро... Накрая го извадихме с трактор
              Та мисълта ми е за офроуд само със сериозни гуми иначе или лебедка или трактор... а най-добре само по здравия път /ако си с неподходящи гуми/
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Питане за цени

Здр. нека някой да каже ако знае приблизителни цени на cobrata в София,4е ще имам пат на там ако са по тънки от Варна..Благодаря

Коментар

Мога да ти кажа цени за Пловдив не разбрах размера който те интересува но примерно 235/75R15-COBRA NT-125лв.

Коментар

цената ти е по-добра от колкото във варна !
                    0899187766

Коментар

относно KOBRA NT - наистина ги дават 80% офф и 20%асвалт , което направо ме учудва защото те са точно копие на YOKOHAMA-GEOLANDER , а тои си е 100% офф !
                      за кумхо имам много горчиви спомени от преди много години . верно че става въпрос за леки коли ! за около 1000 км. ставаха яйцевидни !
                      освен това те нямат модел за МТ.
                      DJDAVEL е абсолютно прав защото са чудесни и си оправдават парите ! наистина се поциганих като ги купих , но наскоро излизахме 3 коли - аз с KOBRA , другия с KUGAR , а третия с BF M/T . изумен бях как BF-а се хлъзга накъдето си иска - най вече странично ! пълен кошмар , а това беше много сериозна машина с много добър шофьор !малатестите не мръднаха !така че понеже не ходя по състезания , но всеки уикенд ходя да си малтретирам МПС-то , мисля че даже изкярих с малатестата !
                      0899187766

Коментар

Първоначално публикуван от churov
                        относно KOBRA NT - наистина ги дават 80% офф и 20%асвалт , което направо ме учудва защото те са точно копие на YOKOHAMA-GEOLANDER , а тои си е 100% офф !
                        защо да е 100% офроуд в рекламата им пише "отлично поведение на пътя" и т.н. то 100% офф може да се каже само ако гумата не е сертифицирана за движение по пътищата...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

цена на кобра???

Така и така никой ли не знае или не продава малатеста в София.За Пловдив ок ама в София 6те имам път става въпрос точно за 235/75/15.$$$$$

Коментар

Вярно ли е, че Malatesta се прави в Ихтиман?

Коментар

Първоначално публикуван от Volk
                              Вярно ли е, че Malatesta се прави в Ихтиман?
                              Какво стана, никой не отговаря...то лошо няма ако машините са добри, само търговците да не послъгват!

Коментар

добре де, за ихтиман не знам, ама май че някъде около сливница бяха построили (или се канеха да построят) завод за регенератки. ама инфото ми е малко поостаряло
                                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X