Здравейте, колеги. Снощи прибирайки се в къщи за свой ужас видях, че са ми нарязали 3 от гумите с нож
...тъпото е, че пострадаха Кобрите, които сложих преди няма и месец, дори се бях наканил да се пусна на "Пловдив и приятели 5". Та въпроса ми е, има ли дори минимален шанс гумите да се ремонтират до степен да се кара само и единствено по черно с ниска скорост, и в тази връзка, има ли някаква логика и спасение примерно в поставянето на вътрешна гума в безкамерната? Гумите са почти нови и направо ми се реве... На едната срезът е около 2-3 см, на борда, малко под протектора. Другите две са клани като прасета, срезове по 6-7 см на борда, не са близо нито до протектора, нито до джантата. Ако ще помогне, довечера ще направя и снимки. Рових доста по форумите, но огромната част от информацията и съветите предполагат леки автомобили, високи скорости и прочие. Четох и за полиуретанов пълнеж някакъв...Тук там хората казват, че с подложки, топла вулканизация и доза късмет се лекуват рязани гуми, ама клани като мойте... има ли смисъл да тая надежди и да обикалям всички гумаджии в Пазарджик?

Коментар