Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тихи, мнооогооо тихи гуми, има ли такива? :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тихи, мнооогооо тихи гуми, има ли такива? :)

Колеги моито МПС се слави с лошата си шумоизолация, и да слушам шума от гумите в купето не е наи приятното нещо. Гумите ми са Конти. крос контакт АТ (ако ме светнете кво значи тва "АТ" ще съм благодарен ) с тях купих колата чисто нови бяха на седмица, верно ся, много хубави гуми , в кал в сняг драпа няма спиране, ама аз колата не я ползвам за офроуд в кал не влизам , чист паркетник за пътя и магистралата, а гумите на нея са с друга цел, и на магистрала с 120-140 ми идват шумнички
    Та даите идея за тихи, много тихи, гуми , които зимно време в 10 санта сняг няма да ме изложат ( на ски не ходя) а лятото ще си карам без да ми надуват главата. Компромис цена качество. Моля само колеги с лични наблюдения, "чух от един гумаджия..." и "разбрах от приятел...." не ми върши работа

Щях да забравя, възможно ли е да стават по шумни ако са препомпени??? в момента са на 2,2/2,4 а по табелка тряя да са 1,8
    Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
    Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
    Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
    Honda cr-v 98 & Toyoa Yaris Verso AT

От: Тихи, мнооогооо тихи гуми, има ли такива?

Мишлен алпин
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      Мишлен алпин
      Вярно! Имал съм такива.
      АТ е за All Terain.

Коментар

Верно за мишелините прочетох че са едни от наи тихите. Чаи да видя тоя алпин ко мяза.
        p.p. ми те Алпин са зимни, давайте летни или всесезонни макар че аз все чета че такива няма ама от ревюто на Иван маи бъркам зимне ни ми трябват, те сняг няма да видят, а лятото на асфалта ще им се спре тока.
        Последно редактирано от zero; 11-11-11, 11:39.

Коментар

Първоначално публикуван от zero Преглед на мнение
          Верно за мишелините прочетох че са едни от наи тихите. Чаи да видя тоя алпин ко мяза.
          p.p. ми те Алпин са зимни, давайте летни или всесезонни макар че аз все чета че такива няма ама от ревюто на Иван маи бъркам зимне ни ми трябват, те сняг няма да видят, а лятото на асфалта ще им се спре тока.
          Хубави всесезоннаи гуми, отдавна не се произвеждат. Писледно съм карал с Гудиар вектор 3.
          Ясно е защо е така.
          За мене съм си избрал за целогодишно БФГ АТ. Не ги намирам за много шумни.
          П.С. Защо не вярваш на написаното на табелката?

Коментар

Усили си музиката и спира да се чува шума на гумите , ако това не помага-направи дупка на гърнето. никакви гуми не се чуват -това от собствен опит

Коментар

Само не разбрах как решихте какво да препоръчате без да се знае какъв е автомобила и цолажа!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
                Само не разбрах как решихте какво да препоръчате без да се знае какъв е автомобила и цолажа!
                Ами като гледам подписа, или CR-V ще да е, или Ланча Ипсилон.
                Това второто много искам да го видя с АТ как ще изглежда

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                  Ами като гледам подписа, или CR-V ще да е, или Ланча Ипсилон.
                  Това второто много искам да го видя с АТ как ще изглежда
                  За това ставаше въпрос,какво е в подписа не е гаранция че за него говорим!
                  Нали знаеш-пише ЖЕНИ-влизаш вътре а то тоалетна!
                  Иво (таксито) Андреев
                  0988 91 80 50
                  Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Замисли се ако инвестираш в изолация и си оставиш същите гуми дали няма дори да спестиш някои лев.
                    „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Хубууу де, щом подписа не помага , става дума за Honda CR-V 98g. аз по принцип на подпис не разчитам и винаги я споменавам ама тоя път малко съм позабравил Та така хондака е шумен, що не вяврам на табелата ли, абе доста време и вярвах, ама все ми се виждат меки кат ги погледна и един ден ги напомпих малко повече, в същия ден пък и ми даде доста по нисък разсход, и аз веднага го отдадох на гумите, макар че с времето тва не се потвърди явно съм уцелил хубава газ или попътен вятър Музика има , след направена шумоизолация сега музиката е перфе ама пусти гуми пак се чуват, явно ще тряя да поостарея още малко да ми заглъхнат ушите не, сериозно то на моите гуми само кат им видиш граифера и на място да седят пак шумят въпреки че от континетал твърдят че са мнооо тихи явно те са по заглъхнали от мене
                      п.п. гледам колегата преди мен с инвестицията, е инвестирах не помага верваи ми нищо не спира шума от гумите, ама да си призная домързя ме да изолирам пода, но пък музиката стана уникална, и вратите се затварят като на мерц

Коментар

.... да спомена какво изолирах, врати задни бомбета на калници и багажник, преди под калници и калници от вътре както и отвора към вратата, там фабричноо зеее дупка и се вижда подкалника а от долу гумата , чудесна фуния за шум предния капак от долу, всичко това с микропореста самозалепяща се гума с алуминиево фолио от горе, К-флекс. ама нъцки, в началотоп ми се стори че утихна но сега явно свикнах с шума и пак ми се вижда шумно. Особено на магистралата с по грапавия асфалт е приключение. Оня ден се качих в на колега хондата с чисто нови зимни гудрич , ми бая по тиха е, ще взема д аго хвана да си ги разменим и да видим резултата, но както споменах чисто зимни не искам

Коментар

Пробвай с пода , багажника , подкалниците , предния капак и не не последно място( но и най-досадно) под таблото-конзолата и под педалите...Изпробвано е.А-ла се разбира че работи на тихи само по оборотомер.Важо е разбира се и каква и колко изолация използваш.
                          „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

колега я вземи пусни една снимка на тези виалки да ги видим

Коментар

те ги те http://lovetyres.com/tyre/Continental-Cross-Contact-AT за повечето от вас сигурно са идеални дето ще ги ползвате по предназначение ама на мен с паркетника......
                              п.п. между другото на сняг много добре драпат, само за тва не ми се разделя много с тях, че и зиме и лете вършат работа, на първо класни пътища също не ми правят впечатление ама на магистрала тоя монотонен шум
                              Последно редактирано от zero; 11-11-11, 13:41.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X