Колеги моито МПС се слави с лошата си шумоизолация, и да слушам шума от гумите в купето не е наи приятното нещо. Гумите ми са Конти. крос контакт АТ (ако ме светнете кво значи тва "АТ" ще съм благодарен ) с тях купих колата чисто нови бяха на седмица, верно ся, много хубави гуми , в кал в сняг драпа няма спиране, ама аз колата не я ползвам за офроуд в кал не влизам , чист паркетник за пътя и магистралата, а гумите на нея са с друга цел, и на магистрала с 120-140 ми идват шумнички 
Та даите идея за тихи, много тихи, гуми , които зимно време в 10 санта сняг няма да ме изложат ( на ски не ходя) а лятото ще си карам без да ми надуват главата. Компромис цена качество. Моля само колеги с лични наблюдения, "чух от един гумаджия..." и "разбрах от приятел...." не ми върши работа
Щях да забравя, възможно ли е да стават по шумни ако са препомпени??? в момента са на 2,2/2,4 а по табелка тряя да са 1,8

Та даите идея за тихи, много тихи, гуми , които зимно време в 10 санта сняг няма да ме изложат ( на ски не ходя) а лятото ще си карам без да ми надуват главата. Компромис цена качество. Моля само колеги с лични наблюдения, "чух от един гумаджия..." и "разбрах от приятел...." не ми върши работа

Щях да забравя, възможно ли е да стават по шумни ако са препомпени??? в момента са на 2,2/2,4 а по табелка тряя да са 1,8

Коментар