Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни гуми за Патрол Y60

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Зимни гуми за Патрол Y60

Хахаха! Евала колега. Важното кефа да е на макс.

Свиркай, като има такива тестове. Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Lord JACK Преглед на мнение
      ...3ти ден...
      Като дните наближат 360, демек следващата зима, тогава преценявай що за гуми са на утъпкан сняг и на мокър асфалт. На сухо и сликове да сложиш - все тая. Сега ръбчетата са им още остри, още не са се сработили спрямо окачването, още не са им изпаднали мустаците (ако не са орязани), и още каучука им е мек.

След година поведението им върху мокър асфалт например ще е коренно различно. Имай едно на ум.

Ама, кефа си е кеф.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Те тези гуми от клипа който си дал май са BF-All
        Колкото е по-добър джипа ти, толкова по-надалеч ще ходиш пеша за ТРАКТОР !!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Lord JACK Преглед на мнение
          имате много поздрави, всички дето си мислите че кобрите са зле за сняг.
          3ти ден съм в тотален екстаз от джипа и гумите...
          Не си мислим. Не само сме виждали, но и сме пробвали лично как се държат регенерати с кална шарка на сняг ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
            Не си мислим. Не само сме виждали, но и сме пробвали лично как се държат регенерати с кална шарка на сняг ...
            Чаво, точно като ги сложиш са супер. Ама това е за малко. На една зимна разходка с ферозата, още зелен, нямах абсолютно никакви грижи с Fedima Extreme (шарка като кобрата). Вървеше като танк. Обаче още си бяха рошави, буквално. Бях ги взел 2-3 дни преди това. Лед, утъпкан сняг, пухкав сняг, баири - без грешка. На следващата зима обаче картинката не беше тая.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Е що откриваме топлата вода?
              Зимната гума има ламели. Кобри, и други отровни змии нямат.

Ся защо в гората е по-добре с кайманетки отколкото със зимни гуми мисля че е ясно
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колега,щом като от Кобрите си в екстаз,какво ли ще стане ако сложиш,тракторки 12х16-тогава ще помислиш че караш летяща чиния.

Коментар

М, че къв е проблема? другата зима ше земеме нови.... тая кола не съм я зел да и броя стотинките.

А относно тракторните...ами, не е лоша идея, ама не ме кефят шумни гуми. А все си мисля че тракторните и Кайманите са доста музикални, впредвид непокриващите се едно друго блокчета.
                  Кобрите са тихи и доста добре захапват!!
                  Като затъна се усеща, че яко се мъчи мотора за да превърти 3те колела в сняг (diff lock). И с малко клатене-излиза.

Ще пусна клипчета, от днешната разходка до Боровец + лек офф +лек погром на преспи от снегорини

Искам и специално да благодаря на колегата ЕМО, (дълъг тъмен патрол Y60), който ме измъкна от сериозно затъване на Витоша, малко преди ТВ-кулата.
                  Абе за 3 дни издумках 100л нафта.
                  (не зареждайте от шел, днес сипах 20л и чадеше сериозно!!, преди малко заредих на ЕКО и всичко е ок)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X