Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регенерати - Нови гуми, разлики ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Регенерати - Нови гуми, разлики ?

Благодаря Яворе,

Евала за труда.

Поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

аз наскоро смених и измерих една BFG/MT 235/75/15 тежи 15кг...
      поведението на асфалт е отлично аз карах с WRANGLER AT/R и сега няма голяма разлика просто си мислех че ше е положението трагично но меже би при по малките гуми шума е по малък..
      имай предвид че ако оригиналният размер ти е 205/70/15 и сложиш 235/75/15 се удължават предавките с около 15% което е много можеш да забравиш за пета на баир.......
      аз сега скъсих дифовете с 25% и усетих много малка разлика 10% не са нищо това спечелих
      но си имам големи гуми...
      поздрави.............

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
        Информация от преди няколко дни:
        Малатеста трак-215/75/15 -14,8кг
        Гудиар Вранглер АТ -235/75/15-14,5кг.
        Това са точните килограми на малатестата.Не спекулирайте толкова.Кайман е съвсем друга шарка обаче.

Точно казано...
        LZ1VMH

Коментар

ако имаш възможност си купи истински гуми а не регенерат....щото регенерата си е като закърпен цървул а колкото до килограмите една с една не съвпадат поради основата.
          ------------------------------------
          тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

то е хубаво с нови гуми а не регенерат . ама кат са нахендриш някъде в гарата на някой клон или камък и разпориш гума нова за по 200 и отгоре става лошо .ама кат е регенерат за половината пари нете бърка.ако караш само асфалт да е нова не регенерат.който не го бъркат парите да кара само с нови ама незнам за такъв луд. пък и ако караш само камънак и скали и кат фърляш едни гуми на сезон кат мене ще се замислиш дали ще караш с нови.срязвал съм малатеста на камък по борда и то по височината към протектора.сряза към 6см.вулканизираха я и карах дълго време с нея.ама аз карам до60км.в час.доста е дебела странично гумата.това не може да се каже за новите.

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнение
              ако имаш възможност си купи истински гуми а не регенерат....щото регенерата си е като закърпен цървул а колкото до килограмите една с една не съвпадат поради основата.
              Това е и моето мнение+1
              B+

Коментар

Йори си бе срязал гумата, котка да мине през дупката ама си кара човечеца и без грижи(след читава поправка), но за срезовете сте прави и аз забелязвам всеки път срезове след всеки излет в гората, острите камъни мисля порязват жестоко..
                Бъдете живи и здрави!

Коментар

що не вземеш ласата на голди нараво е без пари.пък и не са лоши гуми и на асфалти и в гората вървят не са копани ама нали повече караш по пътя.

Коментар

Напротив повече карам вече по черно и все повече искам да карам по черно

А за ласата тя не бе ли 16" а и май е 265 или се бъркам. Е бъркам ама не ме кефи шарката

За оригинални гуми ме спира едно нещо, ами никъде не намирам цени, никъде, а още по-никъде не намирам готини оф роад шарки, тогава как да си избера размер, шарка а и да имам избор за цената, ако някой ми помогне ще почерпя...

С регенератите е лесно , имам си оферта от вносителите на малатеста, имат си снимки с всички шарки, имат си всички цени, имат си много размери = имам голям избор и ми е лесно , ако някой ме оферира подходящо с оригинал, ще прежаля 50-100 кинта в повече на гума.

Нещо обаче не ми допада идеята да се сцепя от усилия за да намеря на кого да си дам парите за 4-5 гуми а те не са малко, ами сорри ама всеки себеуважаващ си продавач ще си остави офертата лесно достъпна за всеки потенциален клиент и ще мъ улесни пътя от джобчето му до магазина за гуми...

Моите 2 стотинки по темата...

Поздрави,
                    Бъдете живи и здрави!

Коментар

GOLDY-Владиан Христов vbmenu_register("postmenu_162070", true);
                      Старши участник
                      Мобилна Спасителна Служба
                      Модератор
                      Дата на включване: Dec 2005
                      Публикации: 2,434
                      Реп. индекс: 7

Продавам гуми LASSA в размер 235/75/15
                      Продавам гуми LASSA в размер 235/75/15

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

С регенератите е лесно , имам си оферта от вносителите на малатеста, имат си снимки с всички шарки, имат си всички цени, имат си много размери = имам голям избор и ми е лесно , ако някой ме оферира подходящо с оригинал, ще прежаля 50-100 кинта в повече на гума.
                        Мисля, че няма да се разминеш с 50 -100 на гума повече за нова гума. Аналог на някой регенерат ще ти струва 300 + лв. Аз също доста време се колебах дали да дам 1300 лв за 4 нови Goodyear MT/R или ~600лв за регенератите. Но като прецених, че карам доста по каманаци и гори, и с не повече от 90 км/ч на асфалт, прецених че регенерата е по-подходящ за мен, особено ако се наложи да подменяш някоя срязана гума. Зависи какво можеш да си позволиш.

Коментар

защо не прегледаш гумите матадор mp 71 цена 177лв, и mp75 240лв за размер 235 75 15
                          Bertone freeclimber 1.8 115hp

Коментар

И аз съм за новите,
                            въпреки, че карам регенерати...
                            LZ1VMH

Коментар

Мерси за съветите.
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

До: Регенерати - Нови гуми, разлики ?

Някои може ли да каже Гудрич А/Т колко са по тихи от Малатеста Кобра.
                                Престои ми да купя много скъпи гуми и ако направя грешен избор тоя път и без пари да ги продавам няма да има кои да ги купи.
                                В интерес на истината дилемата е между
                                BFG AT T/A KO и
                                Nitto Mud Grappler
                                Ниттото е тежко и шумно колкото Кобрата. За това питам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X