Re: Молба до GOLDY-Владиан Христов за информация
Аз се убедих още преди да ми пишете, че сте прав! От гуми 235х75/R15
минах на 265х75/R15 (като смених и леките аломиниеви джанти с тежки хром никелови, обаче широки 10"
)и още на първия завой гумите почнаха да се режат в бронята неискам да ви казвам как сам се добрал до сервиза на един приятел. Решихме проблема по български и поизрязахме бронята, махнахме калника и сега гумите завиват без никакъв проблем. Следващия проблем които усещам обаче е че гумите натоварват много части и може би този размер на гумите е пределен за това окачване, хидравлика и кой знае какво друго.
Наистина гонех повече визия отколкото постигане на някакъв offroad ефект ( и усещам че е било малко глупаво)
Много съм благодарен за съвета за гумите, най вероятно ще си взема 265х75/R15 MT
В момента карам джипката предимно градско, само в почивните дни ходя на палнина, но рядко излизам извън пътя
В момента карам курса за ловджии и може би един ден ще се наложи да подготвя Nissan4o за ходене на лов и ще се допитам до вас за съвети и помощ
Аз се убедих още преди да ми пишете, че сте прав! От гуми 235х75/R15
минах на 265х75/R15 (като смених и леките аломиниеви джанти с тежки хром никелови, обаче широки 10"

Наистина гонех повече визия отколкото постигане на някакъв offroad ефект ( и усещам че е било малко глупаво)
Много съм благодарен за съвета за гумите, най вероятно ще си взема 265х75/R15 MT
В момента карам джипката предимно градско, само в почивните дни ходя на палнина, но рядко излизам извън пътя
В момента карам курса за ловджии и може би един ден ще се наложи да подготвя Nissan4o за ходене на лов и ще се допитам до вас за съвети и помощ
Коментар