Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба до GOLDY-Владиан Христов за информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Молба до GOLDY-Владиан Христов за информация

Предварително се извинявам, за повторната тема, казаха ми да питам Goldy за 35" гуми, много ще сам благодарен да ми кажете от каде да си купя и аз едни такива красавици,каква е цената и колко цола са джантите за тях.
    Благодаря ви

Re: Молба до GOLDY-Владиан Христов за информация

Извинявам се за пропуснатия отговор.
    Гуми 35` се копуват само с поръчка. За целта трябва да ми кажеш точен размер и шарка.
    Другият вариан е да го обсъдиме на по кафе в сервиза.
    тел. 02 957 61 09 .
    LZ1VMH

Коментар

Много сам благодарен за отговора. Ще званна на телефона и ако е вазможно ще мина през сервиза за консултация дали ще станат на Teranoto и кои гуми ще са оптимални за него
      Приятен ден

Коментар

Здравейте,

Изправяте ли 14" джанти в сервиза и каква е горе-долу цената? Имате ли 14" вътрешни гуми?
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Големи гуми има при близнаците. Те са вносители. И Иори може да помогне!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
            Здравейте,

Изправяте ли 14" джанти в сервиза и каква е горе-долу цената? Имате ли 14" вътрешни гуми?

Няма проблеми с изправянето на джанти.
            Машинното изправянето на стоманена джанта е 15 лв.
            14" гуми има .
            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
              Няма проблеми с изправянето на джанти.
              Машинното изправянето на стоманена джанта е 15 лв.
              14" гуми има .
              Мерси за информацията. Джантите са малко ръждиви, започнах да им чистя старата боя. Има ли смисъл да ги боядисвам преди изправянето, или пак ще се надерат? Трябва ли предварително записване или може да ги докарам по всяко време?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Мерси за информацията. Джантите са малко ръждиви, започнах да им чистя старата боя. Има ли смисъл да ги боядисвам преди изправянето, или пак ще се надерат? Трябва ли предварително записване или може да ги докарам по всяко време?
                Мисля,че е по-разумно първо да ги изправят,а след това да ги закараш на песъкоструй и прахово,става по-здраво от спрейове и бой.Поздрави.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Голди, вчера си купих джанти хром никел 15"x10" ( невероятни ) и малко изтънях с паричките, нека сабера някой лев и ще ти званна за зверските гуми.
                  Приятен ден на всички

Коментар

Къде мога да ги закарам на песъкоструй?
                    Аз не вярвам в чудеса!
                    Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от bojinzaikov Преглед на мнение
                      Голди, вчера си купих джанти хром никел 15"x10" ( невероятни ) и малко изтънях с паричките, нека сабера някой лев и ще ти званна за зверските гуми.
                      Приятен ден на всички

О.К.
                      LZ1VMH

Коментар

Къде мога да ги закарам на песъкоструй?

Поне на няколко места в София.
                        LZ1VMH

Коментар

Голди, искам да те питам дали има гуми с такива шарки:
                          и да са с размери 265(до 285)/70(80)R15 сезонни или летни(за по-високи гуми нямам място-днес мери разстояниетодо калника).Можеш ли да ми кажеш в какъв порядък са цените
                          Предварително благодаря
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                            Поне на няколко места в София.
                            Може ли да ме упътите малко по-конкретно
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от bojinzaikov Преглед на мнение
                              Голди, искам да те питам дали има гуми с такива шарки:
                              и да са с размери 265(до 285)/70(80)R15 сезонни или летни(за по-високи гуми нямам място-днес мери разстояниетодо калника).Можеш ли да ми кажеш в какъв порядък са цените
                              Предварително благодаря
                              Вижте,
                              Така като Ви чета по всичко личи, че възнамерявате да си купувате гуми по това как изглеждат. В най-кратце имайте предвид следното (Голди ще бъде по-изчерпателен и може да ви помогне):

1) При избор на размер на гуми не се мери разтоянието от гумата до калника, още повече то да е плътно запълнено от... гума. Все пак джипа има някаква артикулация (движение на мостовете/ гумите) и при несъобразени големи гуми ще опира, стърже и т.н. Най-добре вижте предписаната големина гуми за Вашия джип, след което без промяна на окачването, можете да увеличите гумата до 1 инч в диаметър. Например от 225/75/15 на 245/75/16. Или от 30/9.5/15 на 31/10/5/15.

2) Шарката трябва да я съобразите и с предназначението и експлоатацията на джипа. Най-общо казано няма никакъв смисъл да търкаляте показаните от Вас гуми на асвалт. Ако ще карате Тераното предимно извън пътя, тогава трябва да се вземат впредвид (и подобрят/променят) и куп други параметри и компоненти по джипа освен гумите.

3) От монтажа на гума с по-агресивна шарка (като показаните от Вас, без тази в средата) следват и значително по-големи натоварвания и не рядко лоши последствия за окачването (най-бщо казано) на джипа. Без да искам да кажа нищо лошо за Терано-то, но особено ако говорим за Терано 2 с 35-ци гуми с подобна шарка, доста 'части' се превръщат в консуматив.

С две думи (заключение) - спрете се на по-умерени гуми, за по-обща експлоатация или класически кални гуми (Малатеста, MT/R, BFG MT и т.н.) но в съответния съобразен размер. Така ще получите добър изглед пред кафето, добра (или прилична) функционалност на и извън пътя.

Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X